NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Panormo

Een altijd stralende zon en een wirwar van straatjes met kleurrijke barretjes is wat een vakantie in Panormo zo kleurrijk maakt. In deze kustplaats aan de westkust van Kreta vul je je dagen met urenlang zonnen op Panormo Beach, dat zich uitstrekt voor het luxe hotel van TUI. En ’s avonds? In de taverna’s in het hoger gelegen centrum, waar Griekse specialiteiten worden geserveerd, maakt je culinaire hart een sprongetje!

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Panormo vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Vakantie Panormo
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle vakanties Panormo (1)

Proef de Griekse sfeer in Panormo

Het rustige vissersdorpje Panormo vind je in het noorden van Kreta, op circa een half uurtje rijden van de bekende Griekse badplaats Rethymnon. Je proeft in Panormo nog echt de typisch Griekse sfeer met een wirwar van smalle steegjes met knusse taverna’s. Terwijl je op een van de terrassen in het hoger gelegen centrum geniet van frappé (ijskoffie), kijk je uit op de drie stranden van Panormo die geleidelijk aflopen in de helderblauwe Middellandse Zee. Het bekendste strand hier is Panormo Beach, vlak bij het hotel van TUI gelegen. Sluit een heerlijke stranddag af met moussaka in een van de traditionele taverna’s.

Cultuur snuiven in Rethymnon

Zin om cultuur te snuiven tijdens je zonvakantie in Panormo? Pak de bus of stap in je huurauto en je staat binnen circa 30 minuten in het oude centrum van Rethymnon. Neem hier een kijkje bij de Venetiaanse haven, waarna je doorloopt naar het best bewaarde kasteel van Kreta met zijn imposante wachttorens: het middeleeuwse Fortezza. Iets verderop kom je aan bij het Platanos plein, waar je de Rimondi fontein vindt met zijn waterspuwende leeuwenkoppen. Eindig deze culturele dag bij Odos Arkadiou: de grootste winkelstraat van Rethymnon waar een groot aantal winkels met de mooiste Venetiaanse herenhuizen het decor bepalen.

Bekijk alle vakanties Panormo (1)