Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Last Minute Kalithea

Tijdens een Last Minute in Kalithea ben je verzekerd van ontspanning en mooie uitzichten. De woorden ‘Kalil en Thea’ betekenen in het Grieks namelijk letterlijk: ‘goed zicht’. In het dorp op het Griekse Rhodos vind je de geneeskrachtige Kalithea Springs. Tegenwoordig kun je er helaas niet meer badderen, maar al wandelend door het kuuroord proef je de historische grandeur! Vlieg op korte termijn in nog geen 4 uur naar Kalithea en kom herboren terug!

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Kalithea vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Last Minute Kalithea
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle Last Minutes Kalithea (3)

Bewonder de thermen van Kalithea

Tijdens een Last Minute Kalithea kunt je na nog geen 4 uur vliegen al op een terrasje in de Griekse zon zitten! Kalithea bevindt zich aan de oostelijke kust van het Griekse eiland Rhodos en staat voornamelijk bekend om de geneeskrachtige thermale baden en exotische bloemen en planten. Het verhaal gaat dat de Romeinse keizer Augustus de baden in Kalithea heeft bezocht. Treedt in de voetstappen van Augustus en breng een bezoek aan de gerenoveerde thermen. Hoewel je hier nu niet meer zelf kan badderen, zijn de indrukwekkende architectuur en de prachtige palmbomen rondom de baden al reden genoeg om de thermen te bezichtigen. Na een ontspannen dag wandel je terug naar het hotel van TUI om de dag af te sluiten met een heerlijke maaltijd.

Het Grootmeesterpaleis in Rhodos-stad

Tijdens een Last Minute Kalithea mag een bezoek Rhodos-stad zeker niet ontbreken. De prachtige historische stad ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van Kalithea en is prima te bereiken met een huurauto. Wandelend door de smalle straatjes van de oude stad waan je jezelf in de middeleeuwen. Bezienswaardigheden waar je niet omheen kunt tijdens een stedentrip in Rhodos zijn de oude stadsmuren en het Grootmeesterpaleis. Bewonder de imposante Gotische torens en de grote binnenplaats bij het paleis of maak een wandeling over de oude stadsmuren. Aan het einde van de dag wacht het zwembad en wellnesscentrum van het luxe hotel waar alle indrukken in alle rust kunnen worden verwerkt. Na een Last Minute Kalithea kom je vast en zeker weer als herboren terug in Nederland.

Bekijk alle Last Minutes Kalithea (3)