Rhodos-stad

Last Minute Rhodos-stad

  1. Last Minute
  2. Griekenland
  3. Rhodos
  4. Rhodos-stad

Wie dringend toe is aan wat vitamine D, kan bij TUI een Last Minute Rhodos-Stad boeken. Gelegen op het Griekse eiland Rhodos, waar je op het Elli-strand aan de felblauwe Egeïsche Zee van de vele zonnestralen kunt genieten. Lukt het je om tijdens een zonvakantie in Griekenland even van het heldere water weg te komen? Bewonder dan de historische bezienswaardigheden, zoals het middeleeuwse Grootmeesterspaleis.

Last Minute Rhodos-stad
  • Hoofdstad van Grieks eiland Rhodos
  • Windmolens in de Mandraki haven
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Zonnige Last Minute Rhodos-Stad

Bezienswaardigheden uit de oudheid, strandjes die langzaam aflopen in de felblauwe Egeïsche Zee en van het vroege voorjaar tot het late najaar zon en aangename temperaturen. Kun je niet wachten? Boek dan bij TUI een Last Minute naar Rhodos-Stad, en vlieg in een uur of 3,5 naar het Griekse eiland Rhodos. Vlak voor de kust van Turkije. Dat verklaart de vele zonuren! Wandel vanuit een hotel of appartement in Rhodos-Stad naar de meest noordelijke punt van het eiland. Waar de kiezels van het Elli-strand zich uitstekend lenen voor een duik in het heldere zeewater. Op een heldere dag kun je aan de overkant van de Egeïsche Zee zelfs Turkije zien liggen. Vanaf het strand is het niet ver naar de sfeervolle Mandráki-haven. Waar je ongetwijfeld een gezellig terrasje vindt voor verse moussaka. Of boek je een appartement in Rhodos-Stad en waag je zelf een poging in de kitchenette?

Op bezoek bij Helios

De zonnige stranden zijn prachtig, maar natuurlijk kun je tijdens een Last Minute in Rhodos-Stad ook zeker de historische bezienswaardigheden van Rhodos niet overslaan. Begin de dag in met een bezoek aan het indrukwekkende Grootmeesterspaleis. Een middeleeuws bouwwerk met imposante torens en een mooie binnenplaats vol beelden. En volg de smalle Ridderstraat langs zandkleurige huizen naar het Archeologisch Museum, gevestigd in wat eens een ziekenhuis van de Johannieterorde was. Bewonder het standbeeld van Aphrodite, het Myceense aardewerk en de mozaïeken vloer. Om tijdens een vakantie in Griekenland natuurlijk ook het beeld van Helios, Griekse zonnegod en beschermgod van Rhodos, niet te vergeten.