COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Indonesië

Last Minute Indonesië

  1. Last Minute
  2. Indonesië

Van groene rijstvelden en witte zandstranden tot jungles met verborgen watervallen en orang oetans: welkom in Indonesië! Dit land in Zuidoost-Azië is er een van uitersten. Kies je voor een Last Minute Indonesië op eiland Bali, waar in Sanur de gekleurde vissersbootjes de Indische Oceaan bevaren en in Ubud de aapjes door Monkey Forest rennen? Of maak je een rondreis langs de highlights van Sumatra, Java én Bali?

Last Minute Indonesië
  • Voordeeltarief met Garuda & Emirates
  • Gehele jaar dagelijks vertrek
  • Flexibele reisduurmogelijkheden
  • Archipel van uitersten

Gezellig Sanur

Wie graag zo snel mogelijk afreist naar een exotische bestemming, waar dankzij het tropische klimaat het hele jaar de zon schijnt, kan een Last Minute naar Indonesië boeken. In deze grote eilandstaat in Zuidoost-Azië kun je behalve voor een paradijselijke strandvakantie, ook voor bijzondere culturele bezienswaardigheden en sprookjesachtige natuur terecht.

Droom je al tijden van witte zandstranden en wuivende palmen? Boek dan een hotel direct aan zee in kustplaats Sanur op het Indonesische eiland Bali. Het 4 sterren resort Griya Santrian bijvoorbeeld, waar je door de prachtige tropische tuin zó het kilometerslange witte Sanur Beach oploopt. Leg je handdoek op een ligbedje en neem een verfrissende duik in de heldere Indische Oceaan. Of bewonder vanonder een palmboom de typisch Balinese gekleurde vissersbootjes die langsvaren. Even toe aan iets anders? Huur een fiets bij het centraal gelegen hotel en ga op zoek naar leuke koopjes bij de souvenirswinkeltjes in het gezellige centrum van Sanur. Tip van TUI: vergeet vooral niet af te dingen!

De Balinese binnenlanden

Hoef je een Last Minute in Indonesië niet zo nodig aan het strand door te brengen? Dan kun je vanuit een 5 sterren hotel in Ubud de bezienswaardigheden tussen de rijstvelden van het Balinese binnenland ontdekken. De prachtige Saraswati Temple bijvoorbeeld, met indrukwekkende lotusvijver en de kenmerkende gekleurde Balinese offerbakjes voor de goden. Of breng een bezoek aan de vele aapjes in Monkey Forest.

Ook orang oetans spotten

Kun je niet kiezen tussen de vele bezienswaardigheden, of wil je tijdens een Last Minute Indonesië behalve Bali ook andere eilanden bezoeken? Boek dan een groepsrondreis en wandel door de regenwouden met indrukwekkende watervallen én orang oetans op Sumatra, bewonder de 8e eeuwse Borobudur op Java en luier op de zandstranden van Bali. Een rondreis boek je bij TUI inclusief vluchten en Nederlandstalige reisleiding, bovendien zijn er vele vertrekdata met gegarandeerd vertrek. Zo kun je je direct na het boeken op de zonvakantie verheugen.