Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Ubud

Het land waar de traditionele Hindoe-cultuur nog hoog in het vaandel staat, kan morgen al uw vakantiebestemming zijn. Tijdens een Last Minute Ubud bezoekt u eeuwenoude tempels, wandelt u door prachtige rijstvelden en ziet u hoe traditionele Balinese ambachten worden uitgevoerd. Ervaar het artistieke en culturele hart van Bali op unieke wijze tijdens een individuel of groepsrondreis!

Last Minute Ubud

Traditioneel en kleurrijk Ubud

Bent u toe aan het opdoen van nieuwe indrukken, ervaringen en ideeën? En heeft u nog niks van Bali gezien? Dan is een Last Minute Ubud precies wat u nodig heeft. U doet deze bijzondere plek aan tijdens een van onze rondreizen op Bali. Ubud is het artistieke en culturele hart van dit Indonesische eiland. Deze kleurrijke plaats, omringd door prachtige rijstvelden, staat bekend om haar vriendelijke bevolking en traditionele uitstraling. In de hoofdstraat Jalan Raya Ubud vind je bijvoorbeeld karakteristieke winkeltjes en galerijen waar de Balinese houtkunst wordt verkocht. Het Puri Saren Angung paleis en de ‘Pasar’, oftewel de markt, zijn ook absolute ‘must sees’ tijdens een Last Minute Ubud. Ook uw overnachting in Ubud is geheel in stijl met de omgeving. Met haar kleurrijke en Balinese uitstraling is uw exotisch resort precies wat u nodig heeft om geheel tot rust te komen.

Ontdek de unieke kanten van Bali

Tijdens een Last Minute Ubud doet u nog veel meer indrukken op van de historische bezienswaardigheden op Bali. Reis met een ‘Bemo’ af naar de Gunung Kawi tempel, wandel door het apenwoud net buiten Ubud of bezoek een van de nabijgelegen ambachtsdorpjes waar traditionele Balinese vaardigheden worden beoefend. Op deze route liggen bijvoorbeeld de dorpjes Celuk en Mas waar de meest prachtige sierraden en kunstwerken op traditionele wijze worden gemaakt. Neem gerust een extra koffer mee tijdens uw Last Minute Ubud en versier uw huis in Balinese stijl bij terugkomst!