COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Sanur

Vakantie Sanur

  1. Vakantie
  2. Indonesië
  3. Bali
  4. Sanur

Van de offerbakjes en traditionele vissersboten tot de zeenaaktslakken van dive site Jeladi Wilis. Een vakantie in Sanur is een kleurrijke ervaring. En ook de religieuze bezienswaardigheden van Bali, zoals de Pura Tanah Lot, worden bij zonsondergang van een vrolijke gouden gloed voorzien. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de felblauwe Indische Oceaan, die prachtig afsteekt tegen het gouden strand van Sanur.

Vakantie Sanur
  • Voordeeltarief met Garuda & Emirates
  • Gehele jaar dagelijks vertrek
  • Flexibele reisduurmogelijkheden
Bekijk alle vakanties Sanur (14)

Kleurrijke vakantie in Sanur

Tijdens een vakantie in Sanur stap je vanuit een hotel van TUI zo het gouden Sanur zandstrand op. Kijk uit over de vrolijk gekleurde vliegers en de traditionele Balinese vissersbootjes in de blauwe Indische Oceaan. En wandel vanaf het langzaam in zee aflopende strand het heldere water in, voor een verfrissende duik. Wil je tijdens een zonvakantie in Sanur de rest van de gezellige Zuid-Balinese kustplaats verkennen? Huur dan een fiets en volg de kilometerslange promenade, in de schaduw van de vele bomen. Vanaf hier ben je bovendien zo in het centrum van Sanur. Hier vind je tijdens een vakantie op Bali, behalve een heleboel vrolijk gekleurde offerbakjes, ook de leukste souvenirs in de vele winkeltjes. Onze tip: oefen thuis vast met afdingen, want dat is hier heel gewoon!

Duikvakantie aan de Indische Oceaan

Een vakantie in Sanur is de ideale uitvalsbasis voor het verkennen van Bali. En de Indische Oceaan ten zuiden van het eiland. Want ook onder water valt van alles te bewonderen. Neem tijdens een duikvakantie op Bali bijvoorbeeld een kijkje tussen de kleurrijke koralen van dive site Jeladi Wilis. Grote kans dat je hier felgekleurde zeenaaktslakken, koraalduivels of zelfs roggen tegenkomt. Of huur een snorkelset bij een hotel in Sanur en maak een boottocht naar Nusa Penida. In de kristalheldere wateren rondom het eiland kun je met een beetje geluk reuzenmanta's en enorme maanvissen spotten.

Bezienswaardigheden van het godeneiland

Wat je tijdens een vakantie in Sanur ook zeker niet kunt overslaan, zijn de culturele en religieuze bezienswaardigheden van Bali. Want het Aziatische eiland wordt niet voor niets ook wel het godeneiland genoemd. Maak een uitstapje naar de net buiten de stad gelegen Pura Blanjong. Deze tempel staat vooral bekend om de Prasasti Blanjong, een 10e eeuwse pilaar met inscriptie. Of kies voor een dagtrip naar de westkust van het eiland, waar de Pura Tanah Lot bij zonsondergang de meest betoverende selfies oplevert. En waar je bij laag water meestal zonder al te natte voeten de tempel in zee kunt bereiken. Maar doe je schoenen wel even uit voordat je je richting de zanddam begeeft. Voor de zekerheid.

Bekijk alle vakanties Sanur (14)