Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Bibione

Een lang en breed zandstrand, de schitterende Adriatische Zee en veel zon de hele dag. Dat zijn de ingrediënten van een Last Minute Bibione. Deze badplaats ligt aan de Venetiaanse Rivièra en biedt strandliefhebbers een 8 kilometer lang zandstrand op kruipafstand van het levendige stadscentrum. Trek je er graag op uit? Maak dan eens een fietstocht over de Passaggiata Adriatico langs de zee of bezoek het romantische Venetië.

Relaxte strandvakantie in Bibione

Denk je aan een zonnige strandvakantie, dan ligt het noordoosten van Italië niet direct voor de hand. Toch vind je hier een heerlijk vakantieoord met kilometerslange zandstranden aan de Adriatische Zee: de Venetiaanse Rivièra. Deze kuststreek met een mediterraan klimaat is je tweede thuis tijdens een Last Minute in Bibione. De gemoedelijke sfeer, een 8 kilometer lang zandstrand en veel zonuren kenmerken de badplaats Bibione. En dankzij de centrale ligging van hotel, camping of appartement van TUI sta je zó met je voeten in het zand van Spiaggia di Bibione. Terwijl de kinderen op dit brede strand zandkastelen bouwen heb je zelf tijd voor een goed boek onder je parasol. Nog even samen spetteren in de golven en daarna in het gezellige centrum op zoek naar een restaurantje voor een bord 'pasta di mamma'. Een glaasje vino erbij, en het vakantieplaatje is compleet!

Fietsen langs de Adriatische Zee

Naast heerlijk zonnebaden kun je in het vlakke landschap van Bibione uitstekend fietsen. Dit is voor de kleintjes helemaal leuk, want het fietspad van Passaggiata Adriatico langs de zee is heel veilig. Auto's kom je hier niet tegen. En het prachtige vergezicht over de Adriatische Zee en de vuurtoren van Bibione is mooi meegenomen! Een ander fraai uitzicht ligt aan de noordkant van de stad. Hier vind je het waterrijke natuurpark Valgrande, waar je met wat geluk flamingo's kunt spotten. Heb je juist zin in uitje naar een stad? Het romantische Venetië ligt op maar 1,5 uur rijden, dus voor je het weet vaar je onder muzikale begeleiding van de gondelier door de grachten. O sole mio!

Bekijk alle Last Minutes Bibione (8)