NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Opatija

Azuurblauwe baaien, statige panden en groene bergen zorgen voor een schilderachtig decor in de Kroatische stad Opatija. Het is niet voor niks een geliefde vakantiebestemming onder de jetset. Bij TUI verblijf je tijdens een Last Minute Opatija in een luxe hotel. Begin de dag op een van de zonnige rotsplateaus aan de Kvarner Baai. ’s Avonds flaneer je samen met de rich & famous over de 12 kilometer lange boulevard.

Flaneren in het statige Opatija

Het mondaine Opatija is de ideale stad om samen met de jetset te genieten van de zonnige omgeving. De rich & famous komt graag naar deze Kroatische stad aan de Kvarner Baai vanwege de barokke hotels en neoklassieke huizen. Je begrijpt dat deze statige architectuur het goed doet op de vakantiekiekjes van de rijken. De groene bergen op de achtergrond én de azuurblauwe baaien op de voorgrond helpen ook een handje mee. Bij TUI kun je tijdens een Last Minute Opatija verblijven in een luxe hotel. Overdag werk je aan je kleurtje op de aangelegde rotsplateaus. ’s Avonds draait het allemaal om flaneren over de 12 kilometer lange boulevard. Trek je mooiste outfit maar aan.

Een kleurrijke dag in Rijeka

Voor het maken van een uitstapje hoef je tijdens een Last Minute Opatija niet lang te zoeken. Stap bijvoorbeeld de auto in en rijd naar de sfeervolle stad Rijeka. Na een rit van een half uur kom je aan in deze historische stad vol felgekleurde huizen, sfeervolle straten en eeuwenoude bezienswaardigheden. Vooral de oude stadspoort én het middeleeuwse kasteel zijn een bezoek waard. In Rijeka kun je ook de boot pakken voor een tocht door de Kvarner Baai. De groene eilanden en het diepblauwe water zorgen voor romantische uitzichten. En met een beetje geluk spot je zelfs dolfijnen.

Bekijk alle Last Minutes Opatija (1)