Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Noorwegen

De schilderachtige fjorden, de pittoreske vissersdorpjes en de besneeuwde bergen maken van Noorwegen een natuurparadijs op aarde. Actievelingen kunnen bij TUI het hele jaar door een Last Minute Noorwegen boeken en het land op een sportieve manier ontdekken. Door te langlaufen door de besneeuwde bossen of door in de zomer te kajakken door de fjorden bijvoorbeeld. Je kunt zelfs kiezen voor een rondreis met een luxe cruiseschip.

Actieve vakantie in Noorwegen

Voor natuurliefhebbers is Noorwegen een paradijs op aarde. De fotogenieke fjorden, de besneeuwde bergen en de pittoreske vissersdorpjes zijn stuk voor stuk een lust voor het oog. En vanwege de indrukwekkende landschappen is het outdoor-leven hier springlevend. Zet die TV maar uit en ga hiken, vissen of kajakken. Dit is Noorwegen op zijn mooist. En wie bij TUI een Last Minute Noorwegen boekt kan dat het hele jaar door doen. Ontdek ook hoofdstad Oslo. Met het statige Koninklijk Paleis en de omliggende bossen. Ook heel mooi met een laagje sneeuw.

Skiën in sprookjesachtig Noorwegen

Over sneeuw gesproken; Skiën kun je prima doen tijdens een Last Minute Noorwegen. Doe tijdens een wintersport in Noorwegen zeker eens mee aan de traditie Tidligski. Je sjeest dan als een van de eerste van de vers geprepareerde pistes nog voordat de zon opkomt. Opwarmen kan daarna in de sauna van het luxe hotel. Wist je trouwens dat een wintersport in Noorwegen erg romantisch kan zijn? Door hondesledetochten door de besneeuwde bossen, langlaufen langs pittoreske dorpjes en schaatsen op bevroren meertjes bijvoorbeeld. Of door ’s avonds te dineren voor de open haard.

Cruisen door de Noorse fjorden

Noorwegen is niet alleen in de winter adembenemend. Zodra de sneeuw smelt komt een groen landschap tevoorschijn vol grillige kliffen, onontdekte bossen en turquoise gekleurde meertjes. Om over de beroemde Noorse fjorden nog maar te zwijgen. Wie zoveel mogelijk van het land wil zien kan bij TUI een rondreis Noorwegen boeken. En dat kan niet alleen met eigen auto. Wat dacht je van een Last Minute Noorwegen met een luxe cruiseschip? Je vaart dan dwars door de mooiste fjorden. Zie je jezelf al staan op het bovendek met de camera om je nek?

Bekijk alle Last Minutes Noorwegen (17)

Veelgestelde vragen Noorwegen

De best beoordeelde accommodaties in Noorwegen zijn appartementen Bergo, Norefjell Ski & Spa en appartementen Havsdalsgrenda.

Vanaf Utrecht is het circa 16 uur rijden naar Noorwegen zonder tussenstops en files.

Op GoTUI.com kun je diverse excursies boeken voor tijdens je vakantie in Noorwegen.

De beste reistijd voor een vakantie naar Noorwegen zijn de maanden mei t/m september. De temperaturen zijn dan aangenaam voor wie van de natuur en Noorse fjorden wil genieten. Voor winterse sneeuwlandschappen en het spotten van het Noorderlicht zijn de maanden december en januari geschikt.

Geilo en Trysil zijn populaire bestemming in Noorwegen.