Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Last minute Salzkammergut

Of je nu in de besneeuwde wintermaanden naar Salzkammergut afreist of tijdens de zomervakantie een Last Minute Salzkammergut boekt; actie is verzekerd. De Oostenrijkse regio staat bekend om de vele meren die geliefd zijn bij windsurfers en duikers. In de wintermaanden kun je naast het skiën van de glooiende bergen ook schaatsen op bijvoorbeeld de Halstättersee. Ontspannen doe je in de spa in het luxe hotel in Bad Goisern.

Last Minute Salzkammergut
Bekijk alle Last Minutes Salzkammergut (1)

Pret het hele jaar door

Helderblauwe meren die tussen glooiende bergen in liggen. Dat is zo´n beetje de samenvatting van de Oostenrijkse regio Salzkammergut. Voor watersporters is het dan ook een perfecte vakantiebestemming. Al kun je hier ook in de wintermaanden actief doen. Schaatsen over de bevroren meren en skiën van de besneeuwde bergen; je doet het tijdens een Last Minute Salzkammergut. En dat vanuit een luxe hotel in Bad Goisern bij de Halstättersee. In het binnenbad met panoramaraam is het uitzicht het hele jaar door indrukwekkend.

Een actieve vakantie in Salzkammergut

In de warmere maanden kun je tijdens een Last Minute Salzkammergut niet om de Halstättersee heen. Duik het helderblauwe water in op zoek naar snoeken en forellen of bewonder de omliggende bergen tijdens het windsurfen. Op de zonnige ligweides aan het meer droog je na afloop zo op. Reis je in de winter af naar Salzkammergut? Vergeet dan de ski’s niet mee te nemen om de 77 kilometer aan pistes van skigebied Skiregio Dachstein-West onveilig te maken. In het luxe hotel van TUI staat ’s avonds de kaiserschmarrn voor je klaar en kun je ontspannen in de sauna.

Bekijk alle Last Minutes Salzkammergut (1)