Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Steiermark

Boek een Last Minute naar Steiermark en beland met TUI in het groene hart van Oostenrijk. Met een verblijf op een vakantiepark in St. Lorenzen Ob Murau of een camping in St. Peter am Kammersberg met een prachtig uitzicht over de Alpen, pompoenvelden en wijngaarden ben je hier verzekerd van mooie vakantiekiekjes. Daarnaast is een vakantie in het Steiermark dankzij de heerlijke wijnen en vele streekspecialiteiten ook een ware culinaire verrassing!

Last Minute Steiermark
  • Kleurrijke Alpenweiden
  • Land van de bergmeertjes
  • Wijngaarden en Thermen
  • Culturele steden
Bekijk alle Last Minutes Steiermark (20)

Steiermark: het groene hart van Oostenrijk

Op de valreep naar het groene hart van Oostenrijk? Boek dan bij TUI een Last Minute naar de Steiermark! Hier geniet je aan de ene kant een prachtig uitzicht over de Alpen, terwijl je aan de andere kant uitkijkt over uitgestrekte heuvels met wijngaarden. Als meest groene deelstaat van Oostenrijk leent de Steiermark zich prima voor een wandelvakantie in Oostenrijk. Terwijl de auto staat af te koelen na een 10 uur durende rit, kun jij alvast een route gaan uitzoeken. Zowel een camping in St. Lorenzen Ob Murau als een camping in Sankt Peter am Kammersberg vormen een goede uitvalsbasis voor een wandeling.

Culinaire verrassingen in het Steiermark

De Steiermark is niet alleen op natuurgebied een verrassing, ook culinaire verrassingen vind je hier gegarandeerd. De prachtige natuur zorgt namelijk ook voor heel wat lekkernijen, waardoor je hier heerlijke streekspecialiteiten vindt. Van pompoenpittenolie en Murtalse Steirerkaas tot een Schilcher wijntje.Bekijk alle Last Minutes Steiermark (20)