Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie St. Lorenzen Ob Murau

In de Oostenrijkse regio Steiermark is St. Lorenzen ob Murau de ideale plek voor een actieve vakantie met het hele gezin. De wandelpaden zijn hier geschikt voor kinderwagens en de natuur is indrukwekkend. Ga kanoën over de Mur rivier, wandel langs de 60 meter hoge Günstner-waterval of beklim de 2.002 meter hoge Kreischberg. Bijkomen doe je tijdens de vakantie St. Lorenzen ob Murau in het houten chalet op het vakantiepark.

Vakantie St. Lorenzen Ob Murau
Bekijk alle vakanties St. Lorenzen Ob Murau (1)

Actief doen in het kindvriendelijke St. Lorenzen ob Murau

Ken je de foto´s van rustieke, houten chalets aan de voet van glooiende bergen en groene alpenweiden? Die foto komt tot leven tijdens een vakantie St. Lorenzen ob Murau. In dit Oostenrijkse dorp verblijf je namelijk in een houten bungalow op een luxe vakantiepark. De schilderachtige natuur ligt aan je voeten. Van kanoën over de Mur rivier tot het beklimmen van de 2.002 meter hoge Kreischberg; actievelingen kunnen hun hart ophalen in St. Lorenzen ob Murau. Goed om te weten is dat er rondom het dorp vele wandelpaden zijn uitgezet, waarvan sommigen met de kinderwagen te doen zijn. St. Lorenzen ob Murau is dan ook een kindvriendelijke vakantiebestemming.

Wandelen over de Günstner-waterval

Een van de hoogtepunten van een vakantie St. Lorenzen ob Murau is het bezoek aan de Günstner-watervallen. De hoogste waterval van de regio Steiermark stort van een hoogte van 65 meter de diepte in. De grillige rotswanden, de dichte dennenbossen en het bulderende water zorgen voor een indrukwekkende decor. Via een houten wandelpad kun je niet alleen langs de waterval lopen, maar ook eroverheen. Ondertussen zie je het water onder je door stromen. Een onvergetelijke ervaring. Bijkomen doe je op het luxe vakantiepark in St. Lorenzen ob Murau op een klein half uur rijden. Zoek de sauna op of smul met de hele familie van een typisch Oostenrijkse kaasfondue.

Bekijk alle vakanties St. Lorenzen Ob Murau (1)