COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Alvor

Last Minute Alvor

  1. Last Minute
  2. Portugal
  3. Algarve
  4. Alvor

Bem-vindo! Het beste van wat de Portugese Algarve te bieden heeft ontdek je tijdens een last minute Alvor. Dit sfeervolle vissersdorpje met de witgekalkte huizen wordt omringd door baaien met okerkleurige kliffen. Zo kun je op Praia de João de Arens luieren onder de zon en een frisse duik nemen in de Atlantische Oceaan. In de avonduren proef je in het schilderachtige centrum van Alvor van verse visgerechten als Bacalhau.

Last Minute Alvor: indrukwekkende baaien

Onvergetelijke baaien met okerkleurige kliffen en grillige rotsformaties liggen aan je voeten tijdens een last minute Alvor. Deze badplaats ligt in de Portugese Algarve en word omringd door de rotsachtige baaien die deze Zuid-Portugese regio zo typeren. Witgekalkte huizen, dobberende zeilboten en diepblauw water van de Atlantische Oceaan maken het sfeervolle plaatje compleet. Bij TUI kun je tijdens een voordelige zonvakantie Alvor verblijven in een luxe vier of vijf sterren hotel aan Alvor Beach. Iets verderop liggen de indrukwekkende baaien die door hoge rotsen van elkaar gescheiden worden. Zoek bijvoorbeeld Praia de João de Arens op om te luieren onder de zon. Al is het ook goed toeven in een villa met privézwembad en zeezicht op het vakantiepark van TUI.

Een romantische avond in Alvor

In de avonduren is het centrum van Alvor de plek waar je van verse visgerechten proeft. Alvor is van oudsher een vissersdorp waar de kleurrijke vissersboten nog altijd voor de kust dobberen. In de geplaveide straten van de stad liggen vele terrasjes en restaurants waar Bacalhau op de menukaart staat. Het uitzicht op de witgekalkte huizen die 's avonds verlicht worden zorgt voor een romantisch decor. Cultuurliefhebbers kunnen tijdens een last minute Alvor de Igreja Matriz de Alvor bezoeken. Deze witte kerk met gele accenten en klokkentoren is in typisch Portugese stijl gebouwd en is prachtig in zijn eenvoud. Deze kerk zal het goed doen in het vakantiealbum.

Bekijk alle Last Minutes Alvor (3)