Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Ferragudo

In het zuiden van de populaire Portugese Algarve ligt het vissersdorp Ferragudo. Waar je tijdens een Last Minute naar Ferragudo kunt toekijken hoe de vissers nog altijd dagelijks hun vangst aan wal brengen. Maar geniet tijdens een vakantie in de Algarve ook vooral van de vele zonuren. Op het gouden zandstrand aan de rivier Agade, met uitzicht op de haven van Portimão. Of achter de roodbruine kliffen van het Praia dos Caneiros.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Ferragudo vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Zonnige Last Minute Ferragudo

In het diepe zuiden van de Portugese Algarve, ligt het vissersdorpje Ferragudo. Wie bij TUI een Last Minute naar Ferragudo boekt, kan optimaal genieten van de aangename temperaturen en vele zonuren in de Algarve. Vanuit een luxe appartement in Ferragudo wandel je namelijk zo naar de mooiste stranden aan de Zuid-Portugese kust. Het Praia da Angrinha bijvoorbeeld, waar je vanaf het gouden zandstrand van het uitzicht over de rivier Agade en de haven van Portimão kunt genieten. Neem je liever een duik in het helderblauwe water van de Atlantische Oceaan? Dat kan vanaf het Praia dos Caneiros. Een fijn zandstrand, goed verborgen achter de hoge, roodbruine kliffen.

Typisch Portugese trekpleisters

Natuurlijk is een Last Minute Ferragudo niet compleet zonder ook een kijkje te nemen in het pittoreske centrum van het typisch Portugese plaatsje. Vanaf het luxe appartementencomplex hoef je alleen nog maar de Agade te volgen. En vanuit het appartement, hoog op een heuvel gelegen, zie je het dorp al liggen. Strijk neer op een terrasje aan het centraal gelegen Praça Rainha Dona Leonor. Voor een overheerlijke en écht Portugese pastel de nata natuurlijk. Of struin langs de vissershutjes naar de kade, waar de vissers nog altijd dagelijks de verse vangst verkopen.

Bekijk alle Last Minutes Ferragudo (1)