Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Vilamoura

Mondain kun je een Last Minute Vilamoura wel noemen. De Portugese kuststad aan de Algarve is namelijk een geliefde vakantiebestemming van de rich & famous. In grootste jachthaven van Portugal pronken dan ook superjachten en peperdure zeilboten. Een boottocht over de Atlantische Oceaan maak je hier in stijl. Al is een kano huren en het Ria Formosa natuurpark verkennen net zo leuk.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Vilamoura vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Een chique zonvakantie aan de Algarve

Ga de jetset achterna en dompel je tijdens een Last Minute Vilamoura onder in het chique decor van deze kuststad aan de Portugese Algarve. Vilamoura is bekend vanwege de grootste jachthaven van Portugal waar dure jachten en chique zeilboten voor anker liggen. Een boottocht over de Atlantische Oceaan is zo gemaakt. Natuurlijk kun je de boten ook bewonderen vanaf het goudkleurige Praia de Vilamoura. Steek je voeten in het warme zand, zet je zonnebril op en geniet van de zon. Met een vinho verde bij de hand is het plaatje helemaal compleet.

Varen door Ria Formosa

Wist je dat het achterland van Vilamoura erg groen is? En dat komt niet alleen door de zes golfbanen die rondom de stad te vinden zijn. Ook het Ria Formosa natuurpark heeft hier een groot aandeel in. Maak eens een boottocht door dit moerasgebied waar flamingo’s leven en bekijk ook de witte zoutpannen. Bij terugkomst in het appartement van TUI kun je opfrissen door het zwembad in te plonsen. Ga je daarna zelf kokerellen? Of zoek je nat zoals de rich & famous een sfeervol restaurant bij de jachthaven op om te smullen van verse vis?

Bekijk alle Last Minutes Vilamoura (1)