Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Last minute Ericeira

Reis af naar de Costa de Lisboa en ontdek de schitterende stranden van het authentieke Portugese dorpje Ericeira. Hier zit je helemaal goed voor een ontspannen zonvakantie. Ga lekker zonnebaden en geniet van het uitzicht op de ruige rotsen langs de kust en de golven die aan komen rollen over het strand. Ook een uitstapje naar het prachtige Lissabon mag zeker niet ontbreken tijdens een Last Minute Ericeira.

Last Minute Ericeira

Voor ieder wat wils in Ericeira

Geniet van een ontspannen strandvakantie aan de Costa de Lisboa tijdens een Last Minute Ericeira. De smalle straatjes, knusse pleintjes en winkeltjes geven dit vissersdorpje een unieke charme, maar het zijn vooral de zandstranden die van dit plaatsje zo’n heerlijke vakantiebestemming maken. Op het terras bij het luxe hotel van TUI droom je weg bij het spectaculaire uitzicht op de Atlantische Oceaan en het geluid van de ruisende golven die aan komen rollen over het strand. Ondertussen maak je een plannetje voor wat je morgen wil gaan doen. Lekker chillen aan het zwembad met een spannend boek, een uitstapje naar Lissabon, zonnebaden op het zandstrand vlakbij het hotel, het kan allemaal tijdens een vakantie in Ericeira! Liever een sportieve uitdaging? Boek een surfles bij het Ericeira Surf Center of huur een mountainbike om de schitterende omgeving te verkennen.

Een culturele dag in Lissabon

Een bezoek aan Lissabon, de bruisende hoofdstad van Portugal, mag zeker niet ontbreken tijdens een Last Minute Ericeira. Vanaf het hotel van TUI ben je met de auto binnen drie kwartier in Lissabon, ideaal toch? Struin door de smalle straatjes in de beroemde wijk Alfama en bewonder de prachtige Azulejos, typisch Portugese tegeltjes, die de huizen sieren. De wijk Alfama is een van de populairste bezienswaardigheden van de stad. Hier heerst nog een echte authentieke dorpssfeer en bevinden zich talloze fadohuizen waar je heerlijk kunt eten en drinken terwijl je wordt toegezongen door fado muzikanten.