Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Sao Miguel

Tijdens een Last Minute in São Miguel kom je er al snel achter waarom het Portugese eiland ook wel het groene eiland wordt genoemd. De glooiende groene heuvels, smaragdgroene kratermeren en bloeiende hortensia's zijn betoverend mooi. Maar je kunt natuurlijk ook een kijkje nemen bij de zwart-witte bezienswaardigheden van Ponta Delgada, hoofdstad van de Azoren. Gewoon op straat, en in de Igreja Matriz de São Sebastião.

Last Minute Sao Miguel
  • Huurauto eenvoudig bij te boeken
Bekijk alle Last Minutes Sao Miguel (15)

Groene wandelvakantie op São Miguel

Tijdens een Last Minute naar São Miguel maak je kennis met het natuurschoon van de Portugese Azoren. Waar je, op maar zo'n vier uur vliegen vanuit Nederland, het hele jaar door van zon een aangename temperaturen kunt genieten. Ideaal als het weer thuis niet zo is als je gehoopt had. Waarom São Miguel ook wel het groene eiland wordt genoemd, zie je meteen bij aankomst. De glooiende heuvels, heldere meren, bloeiende amaryllissen en hortensia's zijn overal aanwezig. Tip van TUI: maak tijdens een actieve vakantie op São Miguel een wandeling rondom de Caldeira das Sete Cidades. En verbaas je over de verschillende kleur van de naast elkaar liggende meren in de vulkaankrater: smaragdgroen Lagoa Verde en diepblauw Lagoa Azul. Vanaf het uitkijkpunt Miradouro Boca do Inferno heb je tijdens een vakantie op de Azoren een betoverend uitzicht over de meren, de hoge kraterwanden en de Atlantische Oceaan op de achtergrond.

Stedentrip Ponta Delgada vol highlights

Wie tijdens een Last Minute São Miguel niet alleen de natuurlijke, maar ook de culturele bezienswaardigheden wil bewonderen, kan bij TUI een appartement of hotel in Ponta Delgada boeken. Struin door de smalle straten van de eilandhoofdplaats, met kenmerkende zwart-witte bestrating en mozaïeken. En breng een bezoek aan de Igreja Matriz de São Sebastião, eveneens zwart-wit en rijkelijk versierd met lavasteen. Vanaf de lange Avenue Dom Henrique heb je tijdens een stedentrip Ponta Delgada een panoramisch uitzicht over de haven. Maar je kunt natuurlijk ook neerstrijken op het Praia do Pópulo net buiten de stad. Voor een duik in de helderblauwe Atlantische Oceaan, tussen de bijzondere formaties van zwart vulkanisch gesteente.

Bekijk alle Last Minutes Sao Miguel (15)