Cala d'Or

Last Minute Cala d'Or

  1. Last Minute
  2. Spanje
  3. Balearen
  4. Mallorca
  5. Cala d'Or

Een zonovergoten vakantie in een rustige omgeving en niet te lang vliegen? Heb je weleens aan de Last Minute naar Cala d’Or gedacht? Boek met TUI een voordelige strandvakantie naar het eiland Mallorca en voor je het weet lig je te genieten in de zon van de Balearen. Maar ook voor een actieve wandelvakantie is een Last Minute Cala d’Or een goed idee. Heb je de vogels in Mondragó National Park al gespot?

Last Minute Cala d'Or

Last Minute zonvakantie in Cala d'Or

In het zuidoosten van Mallorca in de Middellandse Zee ligt de gezellige badplaats Cala d’Or, waar je niet alleen geniet van de witte stranden, maar ook heerlijk kunt wandelen. Na slechts 2,5 uur vliegen land je op het vliegveld van Palma de Mallorca, vanwaar het nog zo’n drie kwartier rijden is naar de luxe appartementen en hotels van TUI. Cala d'Or wordt ook wel de gouden baai genoemd. Dankzij de vele romantische baaien en intieme zandstrandjes maakt het die naam meer dan waar! Het plaatsje is een van de mooiste plekjes aan de oostkust van Mallorca. De witte huisjes en talrijke baaien waar je lekker kunt zwemmen, snorkelen en duiken zijn precies wat je zoekt tijdens een Last Minute vakantie naar de Spaanse zon!

Een heerlijke strandvakantie in Cala d'Or

Vanaf je hotel of appartement in Cala d'Or ben je in no time op een van de prachtige stranden van de badplaats. Kies je voor het centraal gelegen strand Cala d’Or of wordt het een intiem strandje als Cala d’es Fori of Cala Egos? Wat je ook kiest, de Spaanse zon en het verkoelende blauwe water van de Middellandse Zee wachten op je! Neem lekker plaats op een ligbed en kijk uit over de indrukwekkende rotsformaties langs de kustlijn. Natuurlijk met een lekker glas sangria! En heb je de vis recht uit de Middellandse Zee al geproefd? Een Last Minute Cala d’Or is niet compleet zonder een overheerlijke paella met échte verse vis.

Het échte Spaanse leven in Cala d'Or

Tijdens een zonvakantie op Mallorca wil je natuurlijk ook wat meer zien van de omgeving. Actieve vakantiegangers maken zeker eens een uitstapje naar het Mondragó National Park. Hier maak je een schitterende wandeltocht langs witte zandstranden, citrusbomen en olijfgaarden. En heb je de grote vogelpopulatie al gespot?

Maak 's avonds een wandeling naar de luxe jachthaven van Cala d’Or, dé plek voor de echte high society en hier spot je dan ook de meest indrukwekkende jachten. Rondom de haven vind je sfeervolle restaurants waar de paella al klaar staat om geproefd te worden. Het échte Spaanse leven wacht op je in Cala d'Or!