Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Cala Llonga

Even weg van de drukte en toch op steenworp afstand van Ibiza-stad verblijven? Kies dan voor een Last Minute naar Cala Llonga. In dit kleine resort in het oosten van Ibiza, dat onderdeel is van de Balearen, kun je zonnen op het gouden zandstrand aan de Middellandse Zee. Tijdens deze strandvakantie in Spanje heb je genoeg tijd om de excursie naar Ibiza-stad te plannen, waar je bouwwerken als de Santo Domingo kerk vindt.

Het mini resort van Ibiza

Tijdens een Last Minute naar Cala Llonga zul je ontdekken waarom dit kleine resort in het oosten van Ibiza zo geliefd is bij menig zonaanbidder. Deze Spaanse badplaats is gelegen in een schitterende baai, die uitzicht biedt over het azuurblauwe water van de Middellandse Zee. Een prima plek voor een verfrissende duik, maar je kunt ook vanaf een ligbedje toekijken hoe de kinderen tijdens een familievakantie de mooiste zandkastelen bouwen in de speeltuin. Faciliteiten genoeg dus tijdens een strandvakantie naar Cala Llonga!

Op de culturele tour in Eivissa

Een Last Minute naar Cala Llonga is prima af te wisselen met een excursie naar Ibiza-stad, dat ook wel Eivissa wordt genoemd. Met de huurauto van TUI is het vanaf het 4 sterren hotel in Cala Llonga slechts 20 minuten rijden naar de hoofdstad van het gelijknamige eiland, dat bol staat van de culturele bezienswaardigheden. Dalt Vila, de eeuwenoude binnenstad van Eivissa, bestaat uit een ommuurde bovenstad met smalle straatjes en bouwwerken als de Santo Domingokerk. Bijzonder aan deze kerk zijn de keramische tegels op de vloer en de artistieke plafondschilderingen.

Bekijk alle Last Minutes Cala Llonga (1)