Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Cala Llonga

Het feestgedruis op Ibiza vermijden gaat tijdens een vakantie Cala Llonga wel lukken. Deze familievriendelijke badplaats aan de oostkust van het Spaanse eiland is namelijk vrij van hippe disco’s en late-night kroegen. Wel vind je er een turquoise gekleurde baai met parelwit zandstrand. Dé plek om samen zandkastelen te bouwen. En ook op de boulevard is het dankzij de gezellige restaurants goed toeven.

Een familievriendelijke plek op Ibiza

Wie denkt dat Ibiza alleen voor feestliefhebbers is heeft nog nooit van Cala Llonga gehoord. Deze schilderachtige badplaats aan de oostkust van Ibiza is vrij van discotheken en bars die de hele nacht open zijn. Wel vind je er luxe hotels en gezellige restaurants waar paella op de menukaart staat. Om die reden is Cala Llonga geliefd bij families met kinderen. Zandkastelen bouwen op het parelwitte zandstrand, snorkelen in de turquoise gekleurde baai of smullen van croquetas aan de rand van het zwembad; vervelen is geen optie tijdens een vakantie Cala llonga.

Shoppen op de hippiemarkt van Punta Arabí

Ibiza is naast een partyeiland ook een hippieplek. Er is elke dag wel een hippiemarkt open. Tijdens een vakantie Cala Llonga kun je de hippiemarkt Punta Arabí bezoeken. Iedere woensdag van 10.00 uur tot 19.00 uur zijn de kraampjes vol handgemaakte sjaals, kleurrijke tassen en unieke kunstvoorwerpen geopend. Een souvenir vinden is hier geen probleem. Tussendoor smullen van een portie churros en luisteren naar muzikanten die op de gitaar pingelen doe je ook hier. De markt van Punta Arabí heeft tientallen eet- en drinkkraampjes en artiesten die voor de sfeer zorgen. Dat wordt een gezellig dagje uit.

Bekijk alle vakanties Cala Llonga (1)