Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Conil de la Frontera

Echte zongarantie kunnen we niet beloven tijdens een Last Minute Conil de la Frontera. Toch zul je in dit vissersdorp zeker bijkleuren dankzij duizenden zonuren per jaar. Het plaatsje ligt aan de Atlantische kust van Spanje, in het ongerepte Andalusië. Tientallen kilometers zandstrand, heerlijke tapas en de mooiste 'pueblos blancos' maken deze zonvakantie onvergetelijk. Ook fijn: dit onontdekte pareltje ligt op slechts 3 uurtjes vliegen!

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Conil de la Frontera vanaf Amsterdam en Eindhoven.

Last Minute Conil de la Frontera
Bekijk alle Last Minutes Conil de la Frontera (2)

Conil de la Frontera: kies voor zonnige siësta's

Met een Last Minute Conil de la Frontera vlieg je in slechts 3 uur naar de Andalusische kust. Dit witte vissersdorp ligt aan de Atlantische kant van Spanje, vlakbij Cádiz. Deze streek heet Costa de la Luz, oftewel de kust van het licht. Voor een stralende zonvakantie zit je hier dus goed. In Conil de la Frontera grenst het hotel van TUI direct aan het strand. Je hoeft maar een paadje door de groene heuvels te volgen of je staat al met je voeten in het zand. Dit is het Fontanilla-strand. Het strekt zich tientallen kilometers ver en breed uit tot aan de Atlantische Oceaan. Laat die siësta maar beginnen!

Ervaar het échte Spanje in Conil de la Frontera

Het echte Spanje proef je tijdens een Last Minute in Conil de la Frontera. Dat kan bijvoorbeeld in het centrum van het dorp, op 1 kilometer van het hotel. Slenter tussen witgekalkte huisjes door en strijk neer op een terras op het Santa Catalina-plein voor koffie met churros. Wil je het binnenland intrekken? Geef dan bij de hotelboeking aan dat je een auto wilt huren. Voor je het weet rijd je al langs de mooiste 'pueblos blancos', de witte dorpjes waar Andalusië om bekend staat. Een aanrader is Vejer de la Frontera met zijn Moorse kasteel en authentieke sfeer. Dit is Spanje zoals het bedoeld is.

Bekijk alle Last Minutes Conil de la Frontera (2)