COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Costa Teguise

Last Minute Costa Teguise

  1. Last Minute
  2. Spanje
  3. Canarische Eilanden
  4. Lanzarote
  5. Costa Teguise

Boek een Last Minute Costa Teguise en vlieg in 4,5 uur met TUI naar de Canarische zon. Deze moderne badplaats ligt aan de oostkust van het Canarische eiland Lanzarote. Relaxen doe je hier op de zandstranden van las Cucharas, el Ancla en Los Charcos. Wie de zon wil ontvluchten, kan terecht onder de palmbomen van de Avenue Arenas Blancas. Wil je meer van het vulkanische Lanzarote zien? Dan is Costa Teguise perfect als uitvalsbasis.

Last Minute Costa Teguise
Bekijk alle Last Minutes Costa Teguise (4)

Voordelig en snel naar Costa Teguise

Een Last Minute Costa Teguise brengt je in 4,5 uur vliegen naar de oostkust van Lanzarote. Dit Canarische eiland is dankzij zijn vulkanische landschap, fijne zandstranden en badplaatsen het ideale vakantie-eiland. De grootste troef van Costa Teguise zijn de zandstranden. De moderne badplaats kent er verschillende, waaronder Playa las Cucharas. Dit goudgele strand ligt in een baai in het centrum van Costa Teguise. Daardoor liggen de hotels en appartementen van TUI letterlijk om de hoek, ideaal!

Flaneren langs las Cucharas-strand

Direct aan het strand van las Cucharas ligt de Avenue Arenas Blancas. Onder de palmbomen van de boulevard flaneer je langs beachbars, restaurants en winkels. Sowieso vind je tijdens je Last Minute Costa Tequise genoeg cafés en restaurants in het centrum om de innerlijke mens tevreden te houden. Aan de noordkant van de boulevard tref je enkele surfscholen, want Costa Teguise is een paradijs voor windsurfers. Wil je zelf de golven van de Atlantische Oceaan bedwingen? Dan is dit dé plek voor een surfles of twee.

Costa Teguise als uitvalsbasis

Tijdens een Last Minute Costa Teguise ontdek je de leukste uitstapjes. Bezoek bijvoorbeeld de zondagmarkt in het oude dorp Teguise, ga winkelen in de hoofdstad Arrecife of bewonder de cactustuin van kunstenaar César Manrique. Zijn de kinderen mee op vakantie? Dan is het Aquapark van Costa Teguise een aanrader. Een tiental glijbanen en 4 zwembaden zorgen voor volop waterpret. Tip: kies voor een verblijf in een van de 4-sterren hotels van TUI, want dan is de entree voor dit waterpark inbegrepen.

Bekijk alle Last Minutes Costa Teguise (4)