Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Puerto del Carmen

Boek je Last Minute naar Puerto del Carmen, dan kun je rekenen op altijd stralend weer! Door de gunstige ligging is deze Spaanse badplaats beschut tegen de wind en zijn er meer zonuren dan op de andere plaatsen op Lanzarote. En dat op slechts 4 uur vliegen! Spendeer je dagen op de stranden Los Pocillos en Playa Grande of boek een duikexcursie en dompel je onder in de onderwaterwereld van Puerto del Carmen.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Puerto del Carmen vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Last Minute Puerto del Carmen
  • Badplaats op Lanzarote
  • Bruisende boulevard
  • Nabij wijnstreek La Geria
Bekijk alle Last Minutes Puerto del Carmen (18)

Altijd stralend weer in Puerto del Carmen

Op slechts 4 uur vliegen van Nederland vind je het toeristische hart van het Canarische eiland Lanzarote: Puerto del Carmen. De vele zonuren en het uitgestrekte zandstrand maken deze badplaats aan de zuidkust van het eiland een zeer geliefde bestemming voor een Last Minute (winter)zonvakantie naar Spanje. En geen enkele andere plaats op Lanzarote telt zoveel vierkante meter aan strand als Puerto del Carmen! De twee mooiste stranden van het eiland bevinden zich hier: Los Pocillos en Playa Grande met ligbedden en verschillende watersportmogelijkheden. Terwijl je languit op je ligbed geniet van de zon, spelen ‘los niños’ een potje beachvolleybal. Wanneer de zon langzaam de zee in zakt loop je via de Boulevard Avenida de las Playa in no time terug naar het hotel van TUI.

Duikspots in Puerto del Carmen

Duik- en snorkelliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een Last Minute in Puerto del Carmen. Bij de duikspot ‘Flamingo Wall’ bij Playa Blanca spot je een keur aan vissen, waaronder barracudas, roggen en engelhaaien. Goed om te weten: deze duikspot is alleen per boot te bereiken. Dichter bij de kust vind je ‘The Cathedral’, een grot op 30 meter diepte waar je grote kans hebt om zeebaarzen te spotten. Blijf je liever aan de oppervlakte? Windsurfen is dankzij de gunstige wind zeer populair in Puerto del Carmen.

Ook in het gezellige centrum valt genoeg te zien en beleven tijdens een Last Minute vakantie in Puerto del Carmen. Een bezienswaardigheid die je niet wilt missen is de oude haven. Vlakbij dit authentieke stukje van Puerto del Carmen bevindt zich ook de visafslag en zitten meerdere gezellige restaurantjes met heerlijke verse visgerechten op het menu. Dat wordt smullen in Puerto del Carmen!

Bekijk alle Last Minutes Puerto del Carmen (18)