Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Las Palmas de Gran Canaria

Binnenkort naar de zon? Kies dan voor een Last Minute naar Las Palmas de Gran Canaria. Hier geniet je van de zon op je huid en het uitzicht over de helder blauwe Atlantische Oceaan. Niet voor niets wordt het klimaat op de Canarische Eilanden het beste ter wereld genoemd. Vergaap je tijdens een bezoek aan de historische wijk La Vegueta van de historische gebouwen en geniet je van het uitzicht over de stad, het museum Casa de Cólon en heerlijke tapas!

Last Minute Las Palmas de Gran Canaria
Bekijk alle Last Minutes Las Palmas de Gran Canaria (1)

Uitrusten in Las Palmas

Boek vandaag nog je Last Minute naar Las Palmas de Gran Canaria zit volgende week onder de wuivende palmbomen op het goudgele Playa de Canteras. Na slecht 5 uur vliegen vanaf Amsterdam bereik je al het eiland Gran Canaria waar de zon bijna altijd schijnt. Gooi je handdoek uit op het strand en geniet van de zonnestralen op je huid, terwijl je een prachtig uitzicht hebt over het helder blauwe water van de Atlantische Oceaan. Na een dag in de zon kun je je even opfrissen in het hotel van TUI om hierna in een van de vele restaurantjes te smullen van een typisch Spaanse Paella met een glas Sangria. Muy bien!

Op bezoek in het huis van Columbus

Trek er tijdens je Last Minute in Las Palmas de Gran Canaria eens op uit om de indrukwekkende historie van deze stad te verkennen. Begin hier in de historische wijk La Vegueta met zijn smalle steegjes en pastelkleurige huizen. Hier vindt je de kathedraal Santa Ana. Wanneer je hier naar het dak klimt heb je een adembenemend uitzicht over de hele stad. Om de hoek is het museum Casa de Colón, oftewel het huis van Columbus, de moeite waard. Hier leer je meer over de ontdekkingsreizen van Columbus. Vergeet niet om in de wijk La Vegueta bij een van de restaurantjes aan te schuiven voor heerlijke typische Spaanse Tapas. Betere tapas dan hier vind je niet op Gran Canaria.

Bekijk alle Last Minutes Las Palmas de Gran Canaria (1)