NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Morro Jable

Ontsnap aan het druilerige weer in Nederland tijdens een Last Minute Morro Jable. Dit paradijselijke oord op het eiland Fuerteventura is de ideale bestemming voor een zonovergoten strandvakantie op de Canarische Eilanden. 's Ochtends loop je vanuit het hotel van TUI gelijk naar het strand voor een dag vol zon, zee, en actie. Actie? Ja, want je kunt op het strand van Morro Jable ook uitstekend windsurfen of duiken.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Morro Jable vanaf Amsterdam en Rotterdam.

Zonovergoten strandvakantie in Morro Jable

Morro Jable bevindt zich op Fuerteventura, op het schiereilandje Jandía, en is een ideale bestemming voor een actieve zonvakantie op de Canarische Eilanden. Met 3.000 zonuren per jaar is een fles zonnebrand met een hoge beschermingsfactor zeker geen overbodige luxe tijdens een Last Minute Morro Jable. Reken maar dat jij straks iedereen jaloers maakt met je vakantiekleurtje! Tijdens een verblijf in het 4 sterren ROBINSON hotel van TUI hoef je je geen moment te vervelen: surfen, zeilen, tennissen, yoga, je zou er bijna moe van worden. Maar ach, na zo'n sportieve uitdaging kun je heerlijk bijkomen met een zalige massage. Of geniet van een heerlijke cocktail of gezonde tropische smoothie bij het zwembad. Lig je liever op het strand? Geen probleem, het hotel van TUI bevindt zich pal aan het goudgele Morro Jable zandstrand. Ideaal toch?

Vis eten bij de haven van Morro Jable

Wie tijdens een Last Minute Morro Jable even de benen wil strekken, wandelt vanaf het hotel van TUI zo naar het gezellige centrum. Neem een kijkje bij de haven en geniet van een heerlijke lunch bij een van de vele visrestaurants. Hier krijg je gegarandeerd een dagvers visje op je bord, eventueel met een bijpassend wijntje. Vlakbij de restaurants vind je de Pescaderia, de lokale vismarkt waar de restauranteigenaars elke dag hun vis kopen. Met een beetje geluk zie je hoe de verse vangst wordt binnengebracht en schoongemaakt.

Bekijk alle Last Minutes Morro Jable (2)