Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Noord-Spanje

Rustzoekers en actievelingen opgelet. In het ongerepte noorden van Spanje is het dankzij de grillige bergen van de Pyreneeën en de romantische kustlijn van Baskenland goed toeven. Zo kun je tijdens een Last Minute Noord-Spanje wakker worden met uitzicht op de azuurblauwe baai van Santurtzi. Breng een bezoek aan het Guggenheim Museum in Bilbao of ontdek de steile rotsen van Ordesa y Monte Perdido: de Grand Canyon van Europa.

Op ontdekking in Noord-Spanje

Dankzij de grillige bergen van de Pyreneeën en de schilderachtige kustlijn van Baskenland is het noorden van Spanje een ideale bestemming voor een actieve vakantie. Massatoerisme bestaat er niet, dus rustzoekers kunnen hun hart ophalen tijdens een Last Minute Noord-Spanje. Stap de auto maar snel in en zet bijvoorbeeld koers naar het dorpje La Puebla de Castro. Vanuit de camping fiets je zo de Grand Caynon van Europa tegemoet. In Ordesa y Monte Perdido vormen steile rotsen en woeste stroomversnellingen het decor. En vergeet ook het Lago de Barasona niet. Bij dit turquoise gekleurde meer kun je niet alleen goed raften, maar ook zwemmen onder de prachtige waterval.

Flaneren door cultureel Bilbao

Dankzij het Guggenheim Museum en het sfeervolle Casco Viejo kun je als cultuurliefhebber niet om de stad Bilbao heen. Bij TUI kun je tijdens een Last Minute Noord-Spanje zelfs verblijven in een luxe kasteel aan de rand van Bilbao. Wakker worden doe je met uitzicht op het azuurblauwe water in de baai van Santurtzi. En op het dakterras ontbijt je onder de zon met verse churros. De trein brengt je naar het centrum van Bilbao waar je in het Guggenheim Museum kunstwerken van Picasso en Salvador Dalí bewondert. En in het oude centrum van Bilbao kun je goed flaneren door de geplaveide straatjes en langs de romantische bodega's.

Bekijk alle Last Minutes Noord-Spanje (6)