Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Puerto Rico

Boek een Last Minute naar Puerto Rico bij TUI en vlieg op korte termijn in circa 4 uur naar de Spaanse zon! Deze badplaats aan de zonnige zuidkust van Gran Canaria is de plek voor een onbezorgde strandvakantie op de Canarische Eilanden, maar ook voor het spotten van walvissen tijdens een spectaculaire bootexcursie. Er op uit? Pak dan je huurauto naar Palmitos Park, een prachtige dierentuin gelegen in natuurpark Pilancones.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Puerto Rico vanaf Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

Last Minute naar Puerto Rico op Gran Canaria

Wie op korte termijn wil genieten van een zonvakantie op Gran Canaria, is in Puerto Rico aan het juiste adres. Door haar ligging in een dal, tussen de vulkanische heuvels van Gran Canaria, is deze badplaats prima beschut tegen de wind. En de zacht wuivende palmbomen nodigen je tijdens je Last Minute op Puerto Rico uit voor een ontspannen zonsessie op het gouden zandstrand. Je ziet de stranden en de helderblauwe zee vanaf je appartement of hotel in Puerto Rico al liggen, aangezien de meeste accommodaties van TUI tegen een helling zijn gebouwd. Wakker worden met een prachtig zeezicht dus!

Voor nog meer zeezichten wandel je vanuit Puerto Rico via een lange wandelpromenade naar Playa Amadores, een halfronde baai met een 800 meter lang wit zandstrand. Goed om te weten: de zandstranden in Puerto Rico en Playa Amadores lopen langzaam in de zee en zijn hierdoor ideaal voor een gezinsvakantie met jonge kinderen.

Walvissen én dolfijnen spotten op Puerto Rico

Vergeet tijdens je Last Minute naar Puerto Rico ook niet de fascinerende onderwaterwereld van de Atlantische Oceaan te ontdekken. Vanuit de haven van Puerto Rico kun je een onvergetelijke walvisexcursie maken en misschien ben jij degene die de kudde bultruggen vandaag als eerste spot! Ook leuk: plan dan een excursie in een glasbodemboot en speur de zee af naar dolfijnen.

Terug op het vasteland rijd je met je huurauto vanaf onze hotels in Puerto Rico in circa een half uur naar Nationaal Park Pilancones. Hier kun je een bezoek brengen aan Palmitos Park, een vogel- en dierenpark prachtig gelegen in een palmen oase in de bergen. Aan het eind van de dag is het natuurlijk tijd voor echte Spaanse tapas of specialiteiten als mero cherne (zeebaars) of bacalao (kabeljauw) in een van restaurants in Puerto Rico. Tip: vergeet vooral je smartphone niet voor de prachtige zonsondergangen in Puerto Rico!

Bekijk alle Last Minutes Puerto Rico (6)