Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Miami Beach

Last Minute naar Miami Beach? Met TUI fly vlieg je volgende week al naar deze zonnige badplaats in de Amerikaanse staat Florida. Geniet van een zonvakantie op het populaire en bekende South Beach aan de helderblauwe Atlantische Oceaan, schiet foto’s van de bekende gekleurde strandhuisjes voor in je vakantiefotoalbum om ’s avonds je ogen uit te kijken op Ocean Drive. Op naar Miami Beach!

Last Minute Miami Beach
  • Vliegen met de TUI Dreamliner
  • Vele individuele & groepsrondreizen
  • Scherp geprijsde Fly & Drives
  • Prachtige Caribische Cruises
  • De 'Sunshine State' van de VS

Last Minute strandvakantie Miami Beach

Miami Beach is een trendy badplaats in het zuidoosten van Florida en dankzij het hoge aantal zonuren een geliefde spot voor een zonvakantie in de Verenigde Staten. Zelfs in de winter is het doorgaans zonnig en aangenaam. Een ideale Last Minute winterzonbestemming dus! Zoals de naam al doet vermoeden staat Miami Beach bekend om de witgele zandstranden gelegen aan de helderblauwe Atlantische oceaan. Tijdens een Last Minute in Miami Beach heb je maar liefst 15 kilometer aan zandstrand om te kiezen. En daarbij liggen de meeste hotels van TUI direct aan het strand. Niet zo’n strandliefhebber? Kies er dan voor om te relaxen bij het zwembad.

Van het Art deco district naar Ocean Drive

Het breedste en meest bekendste strand van Miami Beach is South Beach, waar de bekende gekleurde strandhutjes zorgen voor het ultieme Amerikaanse vakantiegevoel! In South Beach ligt ook het geweldige Art Deco district, een van de bekendste bezienswaardigheden van Miami Beach. Deze wijk staat bekend om de unieke Art Deco architectuur neonverlichting en klassieke auto's. Op het ultrahippe Ocean Drive iets verderop spot je exclusieve auto’s en wordt het moeilijk kiezen tussen de luxe barretjes en clubs voor een heerlijk verfrissende cocktail. Proost op een geslaagde Last Minute in Miami Beach!

Veelgestelde vragen Miami Beach

De best beoordeelde accommodaties in Miami Beach zijn de hotels RIU Plaza Miami Beach en Pestana South Beach.

Hotel RIU Plaza Miami Beach is een accommodatie in Miami Beach die direct aan het strand ligt. 

April tot en met oktober zijn de warmste maanden in Miami Beach. Het is dan tussen de 28 en 31 graden en de zon schijnt gemiddeld 10 uur per dag. De rest van het jaar is het rond de 26 graden met gemiddeld 8 zonuren per dag. 

Ja, via TUI kun je ook rondreizen boeken bij Miami Beach. Bijvoorbeeld deze 12-daagse rondreis Best of Florida Tampa

Via GoTUI.com kun je excursies boeken in Miami. Bijvoorbeeld deze Key West dagtocht.