Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Rondreis Corsica

Voor een rondreis waarin culture hoogtepunten en adembenemende uitzichten elkaar afwisselen is Corsica perfect. Het Franse eiland is de geboortegrond van de Napoleons, maar staat ook bekend om zijn schilderachtige natuur. Een middag zonnen aan een azuurblauwe baai of wandelen langs grillige bergen doe je tijdens een rondreis Corsica na het bezoeken van de historische en romantische stad Ajaccio.

Het Corsica van Napoleon

Treed in de voetsporen van de gebroeders Napoleon en ontdek het kleurrijke eiland Corsica tijdens een rondreis. Het Franse eiland ligt in de Middellandse Zee en staat bekend om zijn natuurlijke schoonheid. Al is Corsica ook de geboorteplek van de Napoleons. Bezoek tijdens een rondreis Corsica de grootste stad Ajaccio en stap binnen in hun geboortehuis. Wandel vervolgens naar het Place de Charles de Gaulle waar een standbeeld van de ‘grote, kleine man’ staat. De gezellige terrasjes en weelderige bougainville maken het decor compleet en zijn perfect voor een romantische avond vol wijn en kaas.

De natuurlijke pracht van Corsica

Om de grillige bergen en de azuurblauwe baaien kun je niet heen tijdens een rondreis Corsica. Rijd met een huurauto het eiland rond en zoek een afgelegen baai op voor een frisse plons in de Middellandse Zee. Zet zeker ook eens koers naar het hagelwitte Palombaggia strand bij Porto Vecchio voor een middagje zonnen. Actievelingen moeten de wandelschoenen niet vergeten in te pakken om zo de grillige Monte Cinto en Monte Rotondo te bewonderen. Laad je de camera goed op? De vakantiekiekjes die je hier schiet zijn jaloersmakend.

Bekijk alle rondreizen Corsica (2)