Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Follonica

Aan de Toscaanse Kust is de badplaats Follonica een ideale plek voor een zonvakantie. Witte zandstranden, natuurgebieden met pijnbomen en de azuurblauwe baai van de Middellandse Zee vormen hier het decor. Met een Last Minute Follonica van TUI rijd je de zon tegemoet. Kies voor een bungalow met zeezicht op een luxe vakantiepark en je stapt zo Lido di Follonica op. La vita è bella.

Last Minute Follonica

Last Minute Follonica: op naar het Spiaggia!

Rijd de Italiaanse regio Toscane tegemoet en geniet tijdens een Last Minute Follonica van zon, zee en strand. Follonica is een badplaats aan de Toscaanse Kust met witte stranden en een azuurblauwe baai als hoogtepunt. Bij TUI kun je tijdens de zonvakantie in Follonica verblijven op een luxe vakantiepark aan het strand. Steek je voeten in het warme zand van de ‘Spiagge’, of stranden van Follonica en plons het azuurblauwe water van de Middellandse Zee in voor een frisse duik. Langs het strand zijn vele vis- en lokale restaurants te vinden waar je ’s avonds van de Italiaanse keuken kunt smullen. Maar dat kun je ook doen bij de bungalow met zeezicht door een pizza af te halen op het vakantiepark, of je maakt je eigen ‘pasto’ klaar.

Op ontdekking in Toscane

Natuurliefhebbers opgelet. Tijdens een Last Minute Follonica liggen de schilderachtige landschappen van Toscane aan je voeten. Rijd met eigen auto het binnenland in en ontdek via kronkelige wegen de glooiende heuvels, wijngaarden en cipressen die Toscane zo typeren. Af en toe passeer je een middeleeuws dorpje waar je de benen kunt strekken in de geplaveide straatjes. Maar vanuit het vakantiepark van TUI in Follonica sta je ook zo bij Riserva Statale Scarlino. Dit natuurgebied ligt net buiten Follonica en kent parelwitte strandjes en schaduwrijke pijnbomen. De ideale plek om te wandelen langs de Toscaanse kust en onderweg te genieten van een picknick.