Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Griekenland

Rondreis Griekenland

  1. Rondreis
  2. Griekenland

Schitterende natuur, uitgestrekte zandstranden, duizenden eilanden en oude tempels. Dat alles zie je zeker voorbij komen tijdens een rondreis door Griekenland. Kies voor een groepsrondreis langs de highlights van het vasteland en ontdek onder meer Athene en Olympia. Of ga eens eilandhoppen tussen de 4 Cycladen Mykonos, Naxos, Paros en Santorini. Ze zullen je zeker verrassen met hun havens, bezienswaardigheden en mediterrane sfeer.

Rondreis Griekenland
  • Heuvels met olijfbomen en wijnstokken
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle rondreizen Griekenland (9)

Rondreis langs highlights Griekenland

Een rondreis door Griekenland is een must voor iedereen die dit mediterrane vakantieland beter wil leren kennen. Natuurlijk ken je Griekenland wel van de zandstranden van Chalkidiki, de duizenden eilanden, witte dorpen, oude tempels en heerlijk eten. Dat komt dan ook zeker aan bod wanneer je een groepsrondreis Klassiek Griekenland boekt. In 8 dagen kom je langs de hoogtepunten van het vasteland: Athene, Olympia en Epidaurus. Ideaal voor cultuurliefhebbers dus!

Eilandhoppen tussen de Cycladen

Een eilandhop is dé manier om de Griekse eilanden te verkennen. Bij TUI zijn alle rondreizen tussen de eilanden inclusief bootovertocht, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken. Laat je bijvoorbeeld verrassen door de Cycladen tijdens een 15-daagse rondreis. Je doet dan de eilanden Mykonos, Naxos, Paros en het fotogenieke Santorini aan. Tijdens deze reis flaneer je onder andere door Parikia, bekijk je de zonsondergang door de Portara op Naxos en vergaap je je aan de vulkaan van Santorini.

Fietsen op Corfu

Een rondreis door Griekenland betekent echter niet dat je alle eilanden af hopt. Zo kun je ook kiezen voor een 8-daagse fietsvakantie op Corfu. Dit meest noordelijke eiland van Griekenland leent zich daar namelijk uitstekend voor. De ene dag fiets je langs de kust richting Corfu-stad, de andere dag ontdek je het bergachtige binnenland vol olijf- en pijnbomen. Cultuur snuiven ontbreekt zeker niet. Tijdens deze rondreis bewonder je namelijk ook het paleis van Keizerin Sissi in Achilleion.

Bekijk alle rondreizen Griekenland (9)