Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Rondreis Santorini

Je partner en een camera zijn de belangrijkste ‘items’ die je nodig hebt voor een rondreis Santorini. Het Griekse eiland is wereldwijd beroemd om de witte koepelkerkjes met de blauwe daken. Maar ook om de romantische zonsondergang boven de azuurblauwe caldera. Op Santorini is romantiek verzekerd. Helemaal in het fotogenieke Oia met zijn kleurrijke architectuur, geplaveide straatjes en sfeervolle terrassen met zeezicht.

Rondreis Santorini
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle rondreizen Santorini (4)

Schilderachtige kiekjes van Santorini

Het fotogenieke Santorini is hét eiland bij uitstek voor een romantische vakantie. Je kent de afbeeldingen van de witte koepelkerken met blauwe daken vast wel. En ook de geplaveide straatjes, het uitzicht op het azuurblauwe water van de caldera en de zonsondergang van Santorini zijn wereldberoemd. Wie zoveel mogelijk van dit Griekse eiland in de Egeïsche Zee wil zien kan bij TUI een rondreis Santorini boeken. Tijdens het eilandhoppen doe je de eilanden van de Cycladen aan en breng je een aantal dagen door op Santorini. Pak de camera vast maar in.

Flaneren door romantisch Oia

Tijdens de rondreis Santorini kun je niet om het dromerige stadje Oia heen. Terwijl je hier door de kronkelige straatjes loopt word je omringd door pastelkleurige huizen en kerken waarvan de daken blauwe koepels hebben. Deze architectuur is typisch voor Santorini en door de vele ansichtkaarten wereldberoemd. Bijkomen kan op een van de terrassen met zeezicht. Vooral ’s avonds is het hier goed toeven met een glas wijn en een bord vol Griekse mezzes. De zonsondergang van Santorini behoort tot de mooiste ter wereld, dus ga er maar eens goed voor zitten. Met je geliefde naast je. En de camera in de aanslag.

Bekijk alle rondreizen Santorini (4)