Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Rondreis India

Een rondreis India is een kleurrijke compositie van indrukken en bijzondere bezienswaardigheden. Van het Rode Fort in Shahjahanabad, tot Jodhpur, ook wel ‘de blauwe stad’ genoemd. En natuurlijk de indrukwekkende Taj Mahal niet te vergeten. Alles is overweldigend mooi en zinnenprikkelend. Laat je betoveren door de bijzondere tradities, architectuur, diverse landschappen en natuurlijk de overheerlijke Indiase keuken.

Rondreis India
  • De Gouden Driehoek
  • Het Himalayagebergte

Kleurrijk India

De Taj Mahal, het Rode Fort in Shahjahanabad, de drukke binnenstad van Delhi en het sprookjesachtige Udaipur; India heeft een heleboel moois om te ontdekken. Wie niets wil missen van alle bijzondere bezienswaardigheden en culturele rijkdommen die dit land te bieden heeft, kiest voor een geheel verzorgde rondreis. Boek bijvoorbeeld een 14-daagse rondreis door India en ontdek steden als Delhi, Ranthambore en Jodhpur. Jodhpur wordt ook wel ‘de blauwe stad’ genoemd vanwege de indigo-kleurige gebouwen in de oude binnenstad. Hoewel de kleur blauw overheerst, is de bazaar een veelkleurig spektakel waar je leuke snuisterijen en geurende specerijen kunt kopen. Dwaal door de slingerende straatjes en laat je betoveren door het alledaagse Indiase straatbeeld; rozenverkopers, vrouwen in kleurrijke sari’s, en op de achtergrond de Mehrangarh, een wit fort dat hoog boven de stad uittorent. Bijkomen van alle indrukken doe je in het comfortabele hotel van TUI, waar je weer helemaal kunt opladen voor een nieuwe dag vol avontuur en bijzondere bezienswaardigheden.

Bengaalse tijgers en kruidige curry’s

Naast drukke steden verken je tijdens een rondreis door India ook het prachtige binnenland. Ontdek de exotische flora en fauna tijdens een jeeptocht door de bosrijke omgeving van Jojawar. Op de achtergrond tekenen de imposante Aravalli heuvels zich scherp af tegen het groene binnenland, fabelachtig mooi. Meer indrukwekkende natuur vind je in Rathambore National Park, een van de grootste nationale parken in het noorden van India. Hier leeft een van de meest befaamde wilde katachtigen ter wereld, namelijk de Bengaalse Tijger. Maar ook jakhalzen, krokodillen, en talloze exotische vogelsoorten lopen, zwemmen en vliegen hier vrij rond. Honger gekregen van alle indrukken? Sluit je dag af in het hotel met een proeverij van Indiase specialiteiten. Rijke curry’s, kruidige dahl en knapperige samosa’s; er gaat een wereld aan smaken voor je open tijdens een vakantie in India.