Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Bali

Rondreis Bali

  1. Rondreis
  2. Indonesië
  3. Bali

Tijdens een rondreis Bali ontdek je rijk versierde tempels en schilderachtige rijstterrassen. Bijkomen doe je daarna in het tropische Sanur met zijn schaduwrijke palmbomen en gouden zandstrand. Vanwege de grote hoeveelheid tempels wordt Bali ook wel het ‘Godeneiland’ genoemd. Vooral de Tanah Lot zee-tempel is beroemd en fotogeniek. Wil je zelf de reis uitstippelen? Dat kan door bij TUI voor het startpakket Bali te kiezen.

Rondreis Bali
  • Voordeeltarief met Garuda & Emirates
  • Gehele jaar dagelijks vertrek
  • Flexibele reisduurmogelijkheden
  • Eiland van de Goden
  • Groepsrondreis met gegarandeerd vertrek

De schatten van ‘Godeneiland’ Bali

Op het Indonesische Bali draait het om glooiende rijstvelden, idyllische stranden en heilige tempels. Vooral door dat laatste is de bijnaam ‘Godeneiland’ meer dan terecht. Wie alle schatten wil bewonderen kan bij TUI een rondreis Bali boeken. Kies voor een startpakket Bali waarbij je de reis zelf uitstippelt of ga mee op een georganiseerde rondreis zodat je zelf nergens meer om hoeft te denken. Een van de hoogtepunten van de reis op Bali is Ubud. Deze stad wordt omgeven door dichte bossen en boeddhistische tempels met sculpturen van mystieke wezen. Om ook de smaragdgroene rijstterrassen niet te vergeten. De fotocamera zal overuren draaien.

Luieren op het tropische strand van Sanur

Bijkomen van alle indrukken op Bali doe je in een van de idyllische badplaatsen. Zo kun je bij TUI de rondreis Bali afsluiten in Sanur. Een lange rij palmbomen verbindt het luxe resort met het gouden zandstrand. Kleurrijke vissersboten en helderblauw water van de Indische Oceaan maken het tropische plaatje compleet. Zie je jezelf al zitten op het strand met een kokosnoot in je hand? In Sanur schiet je Instagram-waardige plaatjes. Vanuit Sanur kun je ook de beroemde Tanah Lot tempel bezoeken. Bezoek deze zee-tempel tijdens zonsondergang wanneer de lucht in allerlei tinten rood kleurt en je romantische foto’s maakt.