Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Rondreis Krabi

In het zuidwesten van Thailand betreed je tijdens een rondreis Krabi een stukje paradijs op aarde. De regio laat zich kenmerken door de parelwitte stranden en de rotsformaties in het turquoise gekleurde water van de Andaman Zee. Om over de kleurrijke koraalriffen en tropische vissen nog maar te zwijgen. Zonnen doe je hier met een adembenemend uitzicht. Verken zeker ook de jungle vol watervallen en tempels waar apen leven.

Rondreis Krabi
  • Mooie baaien en stranden
Bekijk alle rondreizen Krabi (1)

Krabi: een stukje paradijs op aarde

Tropische stranden, paradijselijke natuurgebieden en historische tempels kom je allemaal tegen tijdens een rondreis Krabi. In deze regio in het zuidwesten van Thailand zal de camera dan ook overuren draaien. Overnachten doe je in een luxe hotel aan het parelwitte strand van Ao Nang. Vergeet de snorkel niet mee te nemen, want het water van de Andaman Zee is zo helder dat je de dansende koralen en kleurrijke vissen goed kunt bewonderen. Ook boven water kom je ogen tekort in Krabi. Kalkstenen rotsen die begroeid zijn met mos, dobberende vissersboten en turquoise blauw water vormen het onvergetelijke uitzicht.

Op expeditie in de jungle van Krabi

Na een dag luieren onder de zon of het maken van een boottocht langs de rotsformaties is het tijd om het binnenland van Krabi te ontdekken. Dichte jungles vol watervallen, grotten en bamboe vormen het landschap. Onder leiding van een gids kun je tijdens een rondreis Krabi op expeditie. Bezoek ook eens de Wat Tham Sua Tempel die ook wel de Tiger Cave Tempel wordt genoemd. Deze tempel is gebouwd op een 600 meter hoge rots en bereik je via 1.237 traptreden. Eenmaal aangekomen zijn de loslopende apen, het gouden Boeddha beeld en het uitzicht op het oerwoud van Krabi de klim meer dan waard geweest.

Bekijk alle rondreizen Krabi (1)