VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Peschiera del Garda

Stacaravan Peschiera del Garda

  1. Stacaravan
  2. Italië
  3. Gardameer
  4. Peschiera del Garda

Tijdens een verblijf in een stacaravan in Peschiera del Garda zijn prachtige uitzichten over het beroemde meer natuurlijk gegarandeerd. Loop vanaf de camping via de wandelpromenade naar het middeleeuwse ommuurde stadscentrum met de prachtige haven en koel af tijdens een duik in het helderblauwe water vanaf de kiezels van Lido Cappuccini. Of kunt u wel een dagje achtbaanavontuur in Gardaland gebruiken?

Stacaravan Peschiera del Garda
Bekijk alle campings Peschiera del Garda (8)

De muren van de vijfhoekige vesting

In het noorden van Italië, maar aan de zuidelijke oever van het Gardameer, kunt u verblijven in een stacaravan in Peschiera del Garda, op een 4 sterren camping van TUI. Vanaf hier loopt u via de gezellige wandelpromenade zo het centrum van Peschiera in: een van de mooiste dorpjes aan het Lago di Garda. In het ‘centro storico’, een in de 16e eeuw gebouwde vijfhoekige vesting met een middeleeuwse ommuring en oude stadspoort, vindt u onder andere het Piazza Fernandino di Savoia met de Parrocchia di San Martino Vescovo uit 1822 en de prachtige haven aan het Canale di Mezzo met de kenmerkende 16e eeuwse Ponte dei Voltoni. Ook een hapje eten kunt u tijdens een zonvakantie Peschiera del Garda op een bijzondere locatie. Vanaf het terras van restaurant ‘Vecchio Mulino Beach’ heeft u een geweldig uitzicht over het helderblauwe water van het Gardameer, terwijl u geniet van een heerlijk bord spaghetti.

Zwemmen in ‘Il Lago’

Bent u na de bezienswaardigheden in het oude centrum toe aan een dagje ontspanning en heeft u alle 6 zwembaden van de camping al gezien? Vanuit de stacaravan in Peschiera del Garda wandelt u zo naar het kiezelstrand van Lido Cappuccini aan het Lago di Garda. Hier kunt u een dagje heerlijk zwemmen, waterfietsen of gewoon lekker zonnebaden in de warme Italiaanse zon. Hebben de kids energie over? Bezoek dan tijdens een familievakantie Peschiera del Garda het grootste pretpark van Italië: Gardaland. Als ze na zoveel achtbanen nog niet moe thuiskomen, weten wij het ook niet meer.

Bekijk alle campings Peschiera del Garda (8)