COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Côte d'Azur

Vakantiehuis Côte d'Azur

  1. Vakantiehuis
  2. Frankrijk
  3. Côte d'Azur

Stel je eens voor dat je wakker wordt in een luxe villa en de dag begint met een plons in je privé zwembad. Dat je ’s middags al de barbecue aansteekt en geniet van de zon en van lekker eten. Zo zien de dagen in een vakantiehuis in de Côte d’Azur er ongeveer uit. Je kunt natuurlijk ook de filmsterren achterna en deze mondaine Zuid-Franse kuststrook verkennen vanaf een peperduur jacht. Chique wordt de vakantie sowieso.

Populaire bestemmingen

Cavalaire sur Mer(1) Cavalaire sur Mer

Een chique zonvakantie in Zuid-Frankrijk

Zelf als een filmster flaneren aan de chique Côte d’Azur? Kies bij TUI dan voor een vakantiehuis Côte d’Azur en verblijf in een luxe villa met privézwembad. Heel Hollywoord-achtig! Bekende filmsterren komen ieder jaar naar deze Zuid-Franse kustregio voor een luxe zonvakantie. En jij kunt ze nu dus achterna en verblijven in stijl. In een villa bij Cavalaire sur Mer bijvoorbeeld. Op steenworp afstand van het geliefde St. Tropez, maar ook nabij het goudkleurige Plage des Trois Pins. En terwijl je hier zont is de kans groot dat peperdure jachten voorbij varen. Genoeg te zien dus vanachter je zonnebril.

In stijl varen langs de Côte d’Azur

Over luxe boten gesproken. Ook nabij de jachthaven Port Miramar in La Londe-les-Maures kun je verblijven in een vakantiehuis aan de Côte d’Azur. Een zeiltrip langs de chique badplaatsen en romantische baaien van de geliefde Franse kustlijn is zo gemaakt. Zie je jezelf al op het dek liggen met een grote hoed en een zonnebril op? En een glas wijn bij de hand? Al kun je natuurlijk ook genieten van de zon in de tuin bij de villa. Verkoeling is nabij in de vorm van het privézwembad. En voor je het weet heb je de barbecue aangestoken. Zo moet vakantie zijn.

Bekijk alle vakantiehuizen Côte d'Azur (3)