COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Eagle Beach

Vakantie Eagle Beach

  1. Vakantie
  2. Aruba
  3. Eagle Beach

Tijdens een vakantie in Eagle Beach krijg je de lach niet meer van je gezicht. Deze badplaats ligt namelijk op het Caribische eiland Aruba, dat je natuurlijk kent als 'One Happy Island'. Je zont er op het parelwitte zand, neemt er een selfie bij de fofoti-boom en duikt in de golven van de Caribische Zee. Ook een rondrit met een huurauto is een aanrader. Daarmee rijd je namelijk zó naar het kleurrijke Oranjestad.

Vakantie Eagle Beach
  • Vliegen met onze eigen TUI Dreamliner
  • Aruba op óf onder water
Bekijk alle vakanties Eagle Beach (5)

Vakantiegeluk in Eagle Beach

Je vakantie in Eagle Beach begint met een grote glimlach, want je bent immers op 'One Happy Island' Aruba. De badplaats Eagle Beach ligt aan de westkust van het Caribische Eiland, aan een paradijselijk zandstrand. Het parelwitte zand straalt je van ver tegemoet en vlak voor het 4 sterren appartement van TUI staan de fotogenieke fofoti-bomen met hun gedraaide stam. De groene bladeren steken prachtig af tegen de strakblauwe lucht - een perfecte spot voor een vakantieselfie. Straks vanaf het appartement maar een appje sturen naar het thuisfront, want WiFi is gewoon gratis. Maar nu eerst... een frisse duik in de turquoise Caribische Zee.

Autorondrit op Aruba

Gaan en staan waar je wilt tijdens je vakantie in Eagle Beach? Huur dan tijdens de boeking gelijk een auto. Zo rijd je de mooiste stranden van Aruba af, zoals Baby Beach in het zuidoosten en het buurstrand Palm Beach. In Palm Beach vind je alle faciliteiten bij elkaar: restaurants, winkels en allerlei barretjes in Caribische kleuren. Je kunt hier ook terecht voor een lesje kitesurfen, want het langgerekte strand van Palm Beach is daar geknipt voor. Behoefte aan wat shoptherapie? Zet dan koers naar het koloniale Oranjestad, de hoofdstad van Aruba. In de Royal Plaza Mall, Renaissance Mall en Renaissance Marketplace vind je namelijk de hipste merken en de leukste winkels.

Bekijk alle vakanties Eagle Beach (5)