Droomzomer nu met 100,- korting! - De unieke combinatie van sport kijken en vakantie

Vakantie Belnem

Wie bij TUI een vakantie naar Belnem boekt, staat een paradijselijke strandvakantie aan de Caribische Zee te wachten. Inclusief hagelwit zand, kleurrijke koraalriffen en tropische koraalvlinders. Maar Belnem is meer dan alleen strand en zee. Vanuit de luxe kustplaats op Bonaire wandel je namelijk ook zo naar de culturele bezienswaardigheden van het gezellige, pastelkleurige centrum van eilandhoofdstad Kralendijk.

Vakantie Belnem
  • Vliegen met onze eigen TUI Dreamliner
  • Rustig, authentiek en relaxed
Bekijk alle vakanties Belnem (3)

Strandvakantie aan de Caribische Zee

Vlak naast Kralendijk, de hoofdstad van het Caribische eiland Bonaire, ligt het kleine luxe kustplaatsje Belnem. Wie bij TUI een vakantie naar Belhem boekt, wandelt vanuit een appartement zo naar het gezellige Bachelor’s Beach. Dat dit kleine zandstrand zo populair is, is niet zo gek. Hier kun je namelijk zonnen naast de ruige rotsen, op parelwit zand aan de helderblauwe Caribische Zee. Snorkelend de kleurrijke koraalriffen vlak voor de kust ontdekken. Of tijdens een duikvakantie op Bonaire op zoek gaan naar koraalvlinders en gevlekte slangalen. Maar je kunt natuurlijk ook gewoon genieten van een verse fruitcocktail in de schaduw op een van de overdekte picknickbankjes op het strand.

Kleurrijk en sfeervol Kralendijk

Niet alleen voor een strandvakantie op Bonaire kun je bij TUI een appartement in Belhem boeken. Je bent tijdens een vakantie in Belhem namelijk ook zo bij de culturele bezienswaardigheden van Kralendijk. Hoewel Kralendijk de hoofdstad van het eiland is, staat je hier geen bruisende metropool te wachten. Maar dat hoeft ook niet, want de serene kustplaats met pastelkleurige huisjes en tal van restaurants en bars heeft een geheel eigen charme. Maak bijvoorbeeld een wandeling langs de okerkleurige monumentale gebouwen, zoals het 17e eeuwse Fort Oranje en het majestueuze gezaghebbershuis. Of strijk aan het einde van de dag neer op een van de terrasjes aan de promenade en bewonder de kleurrijke zonsondergang boven de Caribische Zee.

Bekijk alle vakanties Belnem (3)