Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Rondreis Bonaire

Zeg je Bonaire, dan zeg je duikvakantie! Dit Caribische eiland staat namelijk bekend als een geweldig duikparadijs. Voor je het weet zwem je tussen papegaaivissen en prachtig koraal. Wie liever op het droge blijft kan flamingo's spotten in het enorme natuurpark Washington Slagbaai. Of ontspannen slenteren langs de gezellige promenade van hoofdstad Kralendijk. De relaxte sfeer en tropische zon maken deze rondreis langs Bonaire compleet!

Rondreis Bonaire
  • Vliegen met onze eigen TUI Dreamliner

Fly Drive Bonaire

Stel je eens voor dat je de ene dag langs zoutmeren en cactuswouden rijdt om het volgende moment idyllische baaitjes met kraakhelder water aan te doen. Tijdens een Fly Drive Bonaire wordt het waarheid. Het Caribische eiland heeft dan ook een afwisselend landschap. Én een magische onderwaterwereld. Leg de snorkel maar in de huurauto want die wil je echt wel gebruiken om de kleurrijke koraalriffen vol schildpadden en anemoonvisjes te bekijken. Zet zeker ook koers naar de hoofdstad Kralendijk met zijn pastelkleurige panden en gezellige terrassen. Met een tropisch vruchtensapje is het goed bijkomen van de rondrit over Bonaire.

Reis naar duikparadijs Bonaire

Caribische zon, tropisch natuurschoon en top duikspots. Dat zijn de ingrediënten van een rondreis langs Bonaire. Je verblijft tijdens deze All Inclusive cruise aan boord van een middelgroot cruiseschip. Helemaal mooi is dat je al je vragen gewoon in het Nederlands kunt stellen aan de host(ess). Onderweg meert het schip aan bij de trekpleisters van de Caribische Zee. Naast Aruba, Bonaire en Curaçao kom je tijdens deze 10-daagse cruise ook nog in Colombia en Panama. Elk van de Caribische eilanden is anders. Bonaire heeft een laid-back sfeer, veel groene natuurpracht en ligt midden in een onderwaterreservaat. Dat vraagt dus om een duikexcursie! Ga bijvoorbeeld duiken bij een van de 'huisriffen' van Kralendijk aan de westkust van het eiland. Voor je het weet bewonder je de mooiste koralen. Al zwemmend spot je regenboogvissen en papegaaivissen. En met enig geluk komt er nog wel een zeepaardje voorbij!

Caribische natuurpracht

Bonaire heeft ook op het droge prachtige landschappen. Wie gek is op natuur mag tijdens zijn rondreis langs Bonaire een excursie naar het Nationale Park Washington Slagbaai niet overslaan. Dit park ligt verspreid over 5000 hectare grond in het noordelijke deel van het eiland. Het is dé plek voor een actieve dag in de natuur. Kijk zeker goed om je heen, want je hebt grote kans om papegaaien en flamingo's te zien. Wil je liever in hoofdstad Kralendijk blijven? Slenter dan eens op je gemak over de Kaya Grandi en de Kaya J.N.E. Craane. Dit zijn de twee grootste straten van de hoofdstad. De laatstgenoemde is de promenade langs de Caribische Zee. Talrijke restaurantjes en bars flankeren de met palmbomen begroeide straat. Smaakt dit Caribische leven naar meer? Overweeg dan om deze cruise uit te breiden naar 16 dagen. Dan verblijf je nog een paar dagen extra op buureiland Curaçao.