Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Guanacaste

Geniet tijdens een vakantie Guanacaste van de tropische landschappen van Costa Rica en ga surfen op de golven van de Stille Oceaan. Guanacaste is een schilderachtige regio in het noordwesten van Costa Rica met hippe surfstadjes, exotische jungles en azuurblauwe baaien. De goudkleurige stranden die vrij zijn van massatoerisme en de luxe hotels maken het decor compleet. Voor rustzoekers een perfecte vakantiebestemming.

Een exotische vakantie in tropisch Guanacaste

Tropisch, exotisch en schilderachtig kun je een vakantie Guanacaste wel noemen. De fotogenieke regio in het noordwesten van Costa Rica dankt zijn decor vooral aan de groene jungles en de gouden zandstranden aan de Stille Oceaan. Tel daar de azuurblauwe baaien en de luxe resorts bij op en je hebt het landschap van Guanacaste te pakken. Ondanks de schoonheid van de regio is het er nog ongerept en lekker rustig. Voor mensen die houden van zon, zee en strand én van rust & natuur is dit een perfecte vakantiebestemming. Vanuit het luxe hotel van TUI kun je alle kanten op.

Surfen en kajakken over de Stille Oceaan

Altijd al eens willen surfen met de kans om dolfijnen te spotten? Dan moet je tijdens de vakantie Guanacaste kiezen voor Tamarindo. Het hippe stadje is dé surfhotspot van Costa Rica en vooral geliefd bij beginners. Na het surfen zijn de beachbarretjes ‘the place to be’ voor een heerlijke Mojito. Iets verderop is Playa Papagayo de plek voor een boottocht over de Stille Oceaan. Al kun je er ook prima kajakken langs de idyllische baaitjes van Nationaal Park Santa Rosa. Over baaien gesproken; kies je voor het RIU hotel bij Playa Matapalo? Dan word je wakker met uitzicht over de baai.

Bekijk alle vakanties Guanacaste (2)