Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Tamarindo

Tijdens een vakantie in Tamarindo ga je relaxen met een hoofdletter R. Deze badplaats ligt in het westen van Costa Rica en heeft een tropische laid-back sfeer. In de golven van de Stille Oceaan voelen surfers zich prima thuis, terwijl de rustzoeker wellicht liever ronddobbert in de infinity pool van het hotel. Voor een excursie raden we het Las Baulas National Park aan, waar je misschien wel de zeldzame lederschildpad spot.

Vakantie Tamarindo

Relaxen in Tamarindo

Echt uitrusten doe je het beste tijdens een tropische vakantie in Tamarindo. In deze badplaats aan de westkust van Costa Rica ontdek je de nieuwe betekenis van laid-back. Niet voor niets komen surfers graag naar deze populaire plaats op het schiereiland Nicoya. Het 4 sterren hotel van TUI ligt niet direct aan het zandstrand, maar de infinity pool met panorama over de Stille Oceaan maakt dat ruimschoots goed. En als je toch een dagje naar het strand wilt, dan stap je in de shuttle naar Langosta Beach Club. Hier sluit je een dag zonnebaden in stijl af met een verfrissende Costa Ricaanse Guaro Sour-cocktail. Salúd!

Tamarindo tijdens een rondreis

Plan je een meerdaagse rondreis door Costa Rica? Ook dan doe je Tamarindo aan. Na je avontuur in de jungle van Monteverde, de beklimming van de Arenal-vulkaan en na ontmoetingen met agoeti's en brulapen kun je in Tamarindo even bijkomen. Relax in het zwembad van het hotel of neem je handdoek mee naar het zandstrand van Tamarindo. Terwijl je terugdenkt aan je vakantie in Costa Rica, zie je surfers in de golven allerlei stunts uithalen. Heb je daarnaast nog tijd voor een excursie? Tijdens een boottocht door het nationaal park Las Baulas sta je oog in oog met krokodillen, lederschildpadden en witte ibissen.