Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Rif St. Marie

Een vakantie in Rif St. Marie op Curaçao laat je genieten van ruige natuur in het vlak bij gelegen natuurreservaat. Flamingo’s spotten is hier een makkie. Of bekijk het rif door een duikbril. De onderwaterwereld met papegaaivissen, trompetvissen en zeeschildpadden is adembenemend mooi. Blijf je liever met de voetjes op het droge? Dat kan op het parelwitte strand van de daaibooibaai, maar ook in kleurrijk Willemstad. Maar bovenal rilèks!

Vakantie Rif St. Marie
  • Vliegen met onze eigen TUI Dreamliner
  • TUI is dé Curaçao expert
  • Meer dan 3000 zonuren per jaar
  • Tropische vakanties op Curaçao
Bekijk alle vakanties Rif St. Marie (1)

Tropische strandvakantie in Rif St. Marie

Geniet van een tropisch avontuur tijdens een vakantie in Rif St. Marie op Curaçao. Rif St. Marie ligt ten westen van de hoofdstad Willemstad. Ervaar de bijzonder mooie natuur hier, met de honderden flamingo’s die er hun voedsel uit het zoutmoeras halen. Of check-in bij de plaatselijke duikclub om toegang te verkrijgen tot het rif. De onderwaterwereld is hier adembenemend mooi. Spot papegaaivissen, kogelvissen, trompetvissen en zeeschildpadden in het kraakheldere turquoise water van de Caribische Zee. En voor wie niet duikt, het parelwitte strand van de daaibooibaai geeft je de ervaring van een ultieme strandvakantie. Deze schitterende baai, omgeven door kliffen, ligt op een kwartiertje wandelen van het 4 sterren appartement van TUI. En met een beetje geluk spot je de Caretta schildpad, die nestelt in deze baai.

Sightseeing Willemstad op Curaçao

Vanaf Rif St. Marie ben je met een half uurtje rijden in de kleurrijke hoofdstad Willemstad. Je kijkt hier je ogen uit. Bezoek het stadsdeel Punda met zijn wereldberoemde handelskade, ook wel bekend om zijn pastelkleurige huizen. Een wandeling over de drijvende markt waar kooplui uit Venezuela hun groente, fruit en vis verkopen, is ook zeker een unieke ervaring tijdens een vakantie Rif St. Marie. De Sint Annebaai kun je oversteken via de Koningin Emmabrug. Deze brug is met 168 meter de langste pontonbrug ter wereld. Na een dagje sightseeing in Willemstad wacht je een verkoelende duik in het zwembad bij het 4 sterren appartement. Geniet van het eindeloze uitzicht op zee en rilèks, zoals ze op Curaçao zeggen.

Bekijk alle vakanties Rif St. Marie (1)