Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Lolland

Met de schitterende zandduinen en de uitgestrekte stranden van de Oostzee ben je echt even helemaal weg tijdens een vakantie op Lolland. Bovendien is dit natuurrijke Deense eiland heel makkelijk te bereiken per auto. Dompel jezelf onder in de natuur en ga lekker uitwaaien bij het strand van Maglehøj. Of ga er op uit vanaf het vakantiepark van TUI en ontdek de wilde dieren in safaripark Knuthenborg.

Populaire bestemmingen

Autovakantie naar 'pannenkoekeneiland' Lolland

Wordt het een vakantie naar Denemarken dit jaar? Ontdek de voordelen van een vakantie Lolland. De goede verbinding met het vaste land en de gunstige ligging ten opzichte van Nederland maken dit Deense eiland een ideale bestemming voor een autovakantie. Binnen 7 uur rijd je naar je eindbestemming en kan je vakantie op Lolland beginnen. Lolland is het op drie na grootste eiland van Denemarken en wordt ook wel liefkozend het 'pannenkoekeneiland' genoemd. Het is namelijk behoorlijk plat. En dat is eigenlijk wel prettig wanneer je de natuurrijke omgeving te voet wil verkennen. Trek er vanaf het vakantiepark van TUI eens op uit en ga lekker uitwaaien op het strand bij Maglehøj. Het geluid van de ruisende golven en het schitterende uitzicht op de zandduinen en de Oostzee zullen zeker indruk maken.

Zebra's en giraffen spotten in safaripark Knuthenborg

Bij een vakantie in Denemarken denk je misschien niet gelijk aan giraffen en zebra's. Toch kun je tijdens je vakantie op Lolland deze en heel veel andere wilde dieren bewonderen in safaripark Knuthenborg. Hartstikke leuk als je met de kinderen op familievakantie bent op Lolland! Neem een kijkje bij grappige ringstaartmaki's, bewonder de zeldzame Siberische tijger, en sluit je bezoek aan het safaripark af met een spannende tocht door het dinosaurusbos.

Bekijk alle vakanties Lolland (1)