Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Leiwen

Turend over de slingerende rivier de Moezel genieten van groene wijnranken en wit gekleurde dorpjes? Dan zit je goed tijdens een vakantie in Leiwen. Dit wijndorp in de Duitse regio Rijnland-Palts ligt op een paar uur rijden vanaf Nederland en maakt deel uit van een van de grootste wijnbouwstreken langs de Moezel. Maak vanuit het Landal vakantiepark in Leiwen eens een fietstocht langs de wijnranken en proef van de Rieslingdruiven.
Leiwen aan de Moezel

In het hart van een van de grootste wijnbouwstreken van de Moezel genieten van groene wijnranken en wit gekleurde dorpjes? Dan zit je goed tijdens een vakantie in Leiwen. Dit Duitse dorp in de regio Rijnland-Palts ligt op slechts een paar uur rijden van Nederland. Tijdens een autovakantie naar Leiwen verblijf je op een Landal vakantiepark gelegen op een hoog en bosrijk plateau. Vanuit hier kun je uitkijken op het centrum van Leiwen waar kronkelende steegjes en oude vakwerkhuizen het decor bepalen. Maak zeker eens een fietstocht langs de Moezel en de wijnranken die vol staat met de bekende Rieslingdruiven.

Plonsen in het panoramabad in Leiwen

De Moezel is dan niet echt een geschikte plek om te zwemmen, tijdens een vakantie in Leiwen moet je de zwemkleding zeker niet vergeten. Tussen mei en september kunnen de waterratten terecht in het panoramabad in Leiwen. Met een 25-meter bad, verschillende glijbanen en kinderzwembaden is dit de ideale plek tijdens een familievakantie. Al zonnend op de grasweiden heb je vanuit het Leiwen panoramabad een schilderachtig uitzicht op de Moezel en de wijnranken. Maak je om het diner maar geen zorgen. Op het vakantiepark van TUI kun je maaltijden afhalen bij de snackbar.

Bekijk alle vakanties Leiwen (1)