Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Weiskirchen

Wandelen door dichte bossen en de frisse lucht opsnuiven doe je tijdens een vakantie Weiskirchen. Dit Duitse kuuroord staat bekend om zijn gezonde klimaat. Maar ook om de luxe Vitalis Bäderzentrum. In deze spa kun je de hele dag relaxen in de warmwaterbaden en sauna’s. Het hotel van TUI bevindt zich in hetzelfde gebouw dus in je badjas rondlopen is geen enkel probleem. Wedden dat je helemaal tot rust komt in Weiskirchen.

Relaxen in kuuroord Weiskirchen

Tot rust komen gaat tijdens een vakantie Weiskirchen wel lukken. Dat komt omdat dit kuuroord in Duitsland niet alleen bekend staat om het gezonde klimaat, maar ook omdat er een heuse spa te vinden is. In het Vitalis Bäderzentrum kun je de hele dag badderen in de zwembaden, sauna’s en whirlpools. En omdat het luxe hotel van TUI in hetzelfde gebouw zit loop je in je badjas zo heen en weer. Ondertussen is het uitzicht op het groene Kurpark met de grote vijver en de vele plantensoorten rustgevend. Wil je meer zien van de groene omgeving? Ruil dan de badjas in voor een sportieve outfit om de dichte bossen en glooiende heuvels rondom Weiskirchen te verkennen.

Sightseeing in het Romeinse Trier

Weer nieuwe energie opgedaan? Dan is het tijd om Trier te bezoeken. De oudste stad van Duitsland ligt op een half uur rijden van Weiskirchen dus je bent er zo. Eenmaal aangekomen keer je terug naar de Romeinse Tijd. De bezienswaardigheden uit deze periode zijn in Trier goed bewaard gebleven. Zo wordt de Port Nigra poort zelfs gezien als een van de best bewaarde Romeinse stadspoorten ter wereld. Maar ook de kleurrijke gebouwen aan de Grote Markt en de Moezel rivier zorgen ervoor dat Trier een geliefde stad is. Dit is dé plek om tijdens de vakantie Weiskirchen te smullen van de bekende Moezelwijn. Neem gerust een fles mee terug naar het hotel van TUI om ’s avonds zelf een glas in te schenken.

Bekijk alle vakanties Weiskirchen (1)