Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Aquitaine

Zon, zee en strand is er in overvloed in de Franse Aquitaine. De regio staat niet voor niks bekend als surf walhalla. Tijdens een vakantie Aquitaine kun je bij de stranden van Biscarrosse, Messanges en Lit-Et-Mixe zelf de golven van de Atlantische Oceaan bedwingen. Bijkomen doe je op de luxe camping van TUI met een glas Landes wijn of een bord vol foie gras. Deze specialiteiten komen namelijk allebei uit de Aquitaine.

Populaire bestemmingen

Een actieve vakantie in surf walhalla Aquitaine

Lange, witte zandstranden en hoge golven van de Atlantische Oceaan is waar het om draait tijdens een vakantie Aquitaine. Deze regio in het zuiden van Frankrijk is niet voor niks geliefd bij surfers van over de hele wereld. Op de stranden van Biscarrosse, Messanges en Lit-Et-Mixe zie je de professionals de meest spectaculaire stunts uithalen. Al kun je natuurlijk ook zelf het water in gaan met een surfplank en een lesje volgen. Bij TUI vier je een vakantie Aquitaine op een luxe camping met aquapark en spa. Ideaal voor jong en oud.

Smullen van de Landes wijn

Tijdens een vakantie Aquitaine kun je de cultuur van de streek letterlijk proeven. Landes wijn, foie gras en asperges zijn maar een paar specialiteiten die hier vandaan komen. Vooral rond het dorp Mézos vind je glooiende wijngaarden die je tijdens de kampeervakantie kunt bezoeken. Neem gerust een fles mee terug naar de 5 sterrencamping om ’s avonds na te genieten bij de barbecue. Wist je trouwens dat je al die heerlijkheden er weer af kunt sporten in het Regionaal Natuurpark Landes de Gascogne? Hier zorgen de schaduwrijke bossen en kronkelige rivieren voor genoeg sportieve opties.

Bekijk alle vakanties Aquitaine (2)