Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Biscarrosse Plage

Vakantie Biscarrosse Plage

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Aquitaine
  4. Atlantische Kust-Aquitaine
  5. Biscarrosse Plage

Pak de wetsuit maar in, want tijdens een vakantie Biscarrosse Plage zul je die vaak dragen. De Franse badplaats staat dankzij de hoge golven van de Atlantische Oceaan bekend als surfstad. Een surfles nemen en de professionals spectaculaire stunts zien uithalen is hier aan de orde van de dag. Gelukkig kun je daarna bijkomen onder de zon. Op het strand, bij het appartement van TUI of op een gezellig terras in Biscarrosse Plage.

Vakantie Biscarrosse Plage

Appartement Biscarrosse Plage

In het zuidwesten van Frankrijk, aan de Atlantische Kust-Aquitaine, zitten surfliefhebbers op de juiste plek tijdens een strandvakantie. Vanuit uw appartement in Biscarrosse Plage heeft u een mooi uitzicht over de golven van de Atlantische Oceaan die bij Plage Nord hoger zijn dan normaal. Materiaal huren of een les volgen kan bij het ‘Ecole de Surf Point Break’ of ‘Kiwi Surf’. Beiden liggen in de buurt van het appartement van TUI. Wie zich liever niet al te moe maakt, kan natuurlijk ook een handdoek uitgooien op het brede zandstrand en genieten van de zon. Een leuk uitstapje tijdens een vakantie Biscarosse Plage is een bezoek aan de grootste natuurlijke duin van Europa op 20 minuten rijden. De Dune Pilat is 115 meter hoog, 2,7 kilometer lang en 500 breed. Vanaf hier heb je niet alleen een mooi uitzicht op de Atlantische Oceaan, maar hier kun je ook lekker uitwaaien. 's Avonds geen zin om zelf te koken? Op loopafstand van het appartement in Biscarrosse Plage is het restaurant ‘Histoire de Biscarrosse’ te vinden die streekgerechten serveert.

Surfen in Biscarrosse Plage

De naam zegt het eigenlijk al, maar tijdens een vakantie Biscarrosse Plage verblijf je nabij het strand. En niet zomaar een strand, maar een populair surfstrand. Biscarrosse Plage is dan ook een van de Franse badplaatsen die wereldwijd geliefd is bij surfers. De surfschool helpt je op weg met materiaal en met een eerste les. Ondertussen pakken de professionals de hoogste golfen van de Atlantische Oceaan en kun je ze spectaculaire trucs zien uithalen. Bijkomen kan daarna op het brede strand of op een gezellig terras in het centrum van Biscarrosse Plage. Met een goed glas wijn en een croque-monsieur kom je zo weer op krachten.

De Dunes du Pilat beklimmen

Wist je dat je tijdens een vakantie Biscarrosse Plage in de buurt van de grootste, natuurlijke duin van Europa bent? Dunes du Pilat is 115 meter hoog, 2,7 kilometer lang en 500 meter breed. Via een trappetje kun je omhoog ‘klimmen’ en genieten van het panoramische uitzicht op de Atlantische Oceaan. Vooral net voor zonsondergang een aanrader. De duin ligt op zo’n 20 minuten rijden van het appartement in Biscarrosse Plage, dus je bent er zo. Bij terugkomst in het appartement van TUI kun je zelf kokkerellen en je eigen draai geven aan de Franse uiensoep. Of zoek je liever meteen de sauna en de whirlpool op voor ontspanning?