VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Biscarrosse Plage

Vakantie Biscarrosse Plage

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Aquitaine
  4. Atlantische Kust-Aquitaine
  5. Biscarrosse Plage

Pak de wetsuit maar in, want tijdens een vakantie Biscarrosse Plage zul je die vaak dragen. De Franse badplaats staat dankzij de hoge golven van de Atlantische Oceaan bekend als surfstad. Een surfles nemen en de professionals spectaculaire stunts zien uithalen is hier aan de orde van de dag. Gelukkig kun je daarna bijkomen onder de zon. Op het strand, bij het appartement van TUI of op een gezellig terras in Biscarrosse Plage.

Vakantie Biscarrosse Plage

Appartement Biscarrosse Plage

Pak je zwemkleding maar in, want vanuit een appartement in Biscarrosse Plage wandel je tijdens een vakantie in Frankrijk zo naar het gelijknamige zandstrand. Voor een verfrissende plons in de helderblauwe Golf van Biskaje. Maar je kunt natuurlijk ook een surfplank huren en de hoge golven bedwingen. Doe je het liever wat rustiger aan? Maak dan baguettes klaar in de kitchenette van het appartement van TUI en trek je wandelschoenen aan voor een tocht door Natuurpark Landes de Gascogne. Waar het aan de meertjes en in de bossen heerlijk picknicken is. Met een glaasje lokaal geproduceerde Landeswijn natuurlijk.

Surfen in Biscarrosse Plage

De naam zegt het eigenlijk al, maar tijdens een vakantie Biscarrosse Plage verblijf je nabij het strand. En niet zomaar een strand, maar een populair surfstrand. Biscarrosse Plage is dan ook een van de Franse badplaatsen die wereldwijd geliefd is bij surfers. De surfschool helpt je op weg met materiaal en met een eerste les. Ondertussen pakken de professionals de hoogste golfen van de Atlantische Oceaan en kun je ze spectaculaire trucs zien uithalen. Bijkomen kan daarna op het brede strand of op een gezellig terras in het centrum van Biscarrosse Plage. Met een goed glas wijn en een croque-monsieur kom je zo weer op krachten.

De Dunes du Pilat beklimmen

Wist je dat je tijdens een vakantie Biscarrosse Plage in de buurt van de grootste, natuurlijke duin van Europa bent? Dunes du Pilat is 115 meter hoog, 2,7 kilometer lang en 500 meter breed. Via een trappetje kun je omhoog ‘klimmen’ en genieten van het panoramische uitzicht op de Atlantische Oceaan. Vooral net voor zonsondergang een aanrader. De duin ligt op zo’n 20 minuten rijden van het appartement in Biscarrosse Plage, dus je bent er zo. Bij terugkomst in het appartement van TUI kun je zelf kokkerellen en je eigen draai geven aan de Franse uiensoep. Of zoek je liever meteen de sauna en de whirlpool op voor ontspanning?