NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Tignes - Val d'Isère

Actievelingen die de paden graag voor zichzelf hebben opgelet! Tijdens een vakantie Tignes - Val d’Isere liggen de bergreuzen van de Franse Alpen aan je voeten. In Parc National de la Vanoise kun je dan ook naar hartenlust wandelen en mountainbiken óf van Savoyaanse kaas smullen in een van de houten berghutten. Bijkomen doe je in de spa van kuuroord Brides-les-Bains. Of in het luxe hotel van TUI met een glas wijn.

Vakantie Tignes - Val d'Isère
Bekijk alle vakanties Tignes - Val d'Isère (8)

Populaire bestemmingen

Actief doen in Parc National de la Vanoise

Wat in de wintermaanden een van de beste skigebieden ter wereld is wordt in de zomermaanden als fiets- en wandelwalhalla gebied gezien. En toch is het in Tignes – Val d’Isere nog onontdekt en lekker rustig. In dit Oost-Franse gebied zitten actievelingen die de paden graag voor zichzelf hebben dan ook goed. Zo loop je tijdens een vakantie Tignes – Val d’Isere zo de bergreuzen van Parc National de la Vanoise tegemoet. Al kun je er dankzij de steile bergpaden ook goed mountainbiken. Onderweg passeer je vele houten berghutten waar de geur van de Savoyaanse kaas je ongetwijfeld naar binnen lokt. Dat wordt smullen!

Badderen in kuuroord Brides-les-Bains

Wie denkt dat een vakantie Tignes – Val d’Isere alleen maar actief is heeft het mis. Vanuit het luxe appartement in het dorp Tignes is het maar een uur rijden naar kuuroord Brides-les-Bains. In de Grand Spa vind je 1.500 vierkante meter aan thermaalbaden, sauna’s en relaxplekken. En ook de keuze op het gebied van massages en lichaamspakkingen is reuze. Ontspannen gaat hier wel lukken. En dat doe je overigens met een onvergetelijk uitzicht. Namelijk op de (besneeuwde) bergen van de Franse Alpen. Kies je bij TUI voor een luxe hotel met halfpension? Dan staat bij terugkomst in Tignes-Val d’Isere de raclette en de wijn voor je klaar.

Bekijk alle vakanties Tignes - Val d'Isère (8)