Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Hautes-Alpes

In het zuiden van Frankrijk zijn de Hautes-Alpes de ideale plek voor een actieve zonvakantie vol waterpret. Hoge bergtoppen wisselen elkaar namelijk af met kleurrijke meren en in de dichte bossen stromen krachtige rivieren. Zo kun je tijdens een vakantie Hautes-Alpes kajakken over de Gironde rivier met zijn stroomversnellingen. Of ga windsurfen op het turquoise gekleurde Lac de Serre-Poncon. Bijkomen kan in het luxe hotel.

Populaire bestemmingen

Een actieve vakantie in de Hautes-Alpes

Voor een actieve vakantie in de bergachtige natuur van Frankrijk is de Hautes-Alpes erg geschikt. Hoge bergtoppen wisselen elkaar af met kleurrijke meren. En onontdekte bossen worden versierd met snelstromende rivieren. Vanwege de zuidelijke ligging vier je een vakantie Hautes-Alpes met de zon op je bol. Kies bij TUI bijvoorbeeld voor een luxe hotel in het middeleeuwse stadje Chorges. Het hotel biedt uitzicht op Lac de Serre Poncon met zijn turquoise blauwe water. Op een van de witte zandstranden rondom het meer kun je luieren onder de zon. Maar ook kanoën en windsurfen met uitzicht op de groene bergen is een aanrader.

Op avontuur in Parc National des Ecrins

Waterratten die houden van een uitdaging zitten goed op de camping in Les Vigneaux. Deze ecologische camping in de Hautes-Alpes ligt aan de rivier de Gyronde met zijn spannende stroomversnellingen en rotsblokken. Kajakken en canyoning zorgen voor een spannend, maar onvergetelijk avontuur. Tijdens de vakantie Hautes-Alpes kun je ook de wandelschoen aantrekken en de bossen van het Parc National des Ecrins verkennen. Les Vigneaux ligt in dit natuurgebied vol bergen, gletsjers en grotten. Bijkomen doe je ’s avonds door op de camping de barbecue aan te steken en te smullen van vers gebakken stokbrood met Franse kaasjes.

Bekijk alle vakanties Hautes-Alpes (2)